Νέα υπόθεση bullying: 11χρονος τραυμάτισε 9χρονο με ξυραφάκι ξύστρας

Συναγερμός σήμανε σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας 11χρονος μαθητής από τη Συρία τραυμάτισε με ξυραφάκι από ξύστρα έναν 9χρονο μαθητή στο σχολείο τους.

Πατέρας μαθήτριας που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, αποκάλυψε ότι ο 11χρονος είχε πέσει θύμα bullying από συμμαθητές του, οι οποίοι τον απειλούσαν καθημερινά ότι θα τον σκοτώσουν.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας, το παιδί ανέφερε τις απειλές που δεχόταν σε δάσκαλό του, όμως εκείνος δεν έκανε απολύτως τίποτα. Έτσι έβγαλε το ξυραφάκι από την ξύστρα και καθόταν φοβισμένο στο προαύλιο.

Ο 9χρονος πήγε να τον ρωτήσει αν είναι καλά και τότε το παιδί από τον φόβο του, τον τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι γονείς του 9χρονου δεν υπέβαλαν μήνυση, αλλά η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα, ενώ ο πατέρας του 11χρονου εμφανίστηκε αμέσως και ζήτησε συγνώμη από το παιδί και τους γονείς του.

«Το αγόρι από τη Συρία το δέρνανε κάθε μέρα στο σχολείο και την Πέμπτη το απείλησαν ότι θα το σκοτώσουν. Με τα λίγα ελληνικά που ήξερε το είπε στον δάσκαλό του ο οποίος όμως δεν ασχολήθηκε με το περιστατικό», έγραψε μεταξύ άλλων ο πατέρας της μαθήτριας.

Ολόκληρη η ανάρτησή του αναφέρει:

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα