Τα βασικά του σεξ: Δυο στάσεις που θα σε κάνουν… καθηγήτρια!

Για να γίνεις πραγματικά… δασκάλα στο σεξ (σ.σ. όχι ότι υπάρχει αμφιβολία για το ότι είσαι ήδη), δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από δύο στάσεις στο σεξ.

Μάλιστα, με αυτές θα συνδυάσεις τα γράμματα με τους αριθμούς.

Και εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε:

Η στάση Χ

Πρόκειται για μια από τις απολαυστικότερες στάσεις στο σεξ που μπορεί να εφαρμόσει ένα ζευγάρι.

Πώς θα την κάνεις;

Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων σου, ώστε το σώμα σου ουσιαστικά να σχηματίζει ένα Χ. Ο καλός σου παίρνει θέση ανάμεσα στα πόδια σου, στηριζόμενος στα οπίσθιά του σε τέτοια απόσταση, ώστε το πέος του να διεισδύει εύκολα στο αιδοίο σου. Το ένα σου πόδι περνάει μέσα από το δικό του άνοιγμα, φτάνοντας στο ύψος του ώμου του.

Τι πετυχαίνεις;

Πρόκειται για μια ξεκούραστη και για τους δυο σας στάση, αλλά πιο πολύ για σένα. Εκτός από τον κολπικό οργασμό που έχεις, λόγω του βάθους της διείσδυσης, μπορείς χαϊδεύοντας την κλειτορίδα σου να έχεις και κλειτοριδικό οργασμό.

Η στάση 69

Πρόκειται για μια ελαφρά παραλλαγή της κλασικής αυτής στάσης, που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η απόλαυση μέσω του στοματικού έρωτα να προσφέρεται απλόχερα και στους δύο.

Πώς θα την κάνεις;

Σίγουρα είναι μια πολύ απλή στην εφαρμογή της στάση. Ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ βρίσκεσαι από πάνω του μπρούμυτα, αλλά με το στόμα σου στο ύψος του πέους του. Αντίστοιχα, φέρνεις το αιδοίο σου κοντά στο δικό του στόμα, ώστε να κάνετε στοματικό έρωτα ο ένας στον άλλο.

Bonus πληροφορία: Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, μπορείτε να είστε στα πλάγια.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα