Ποιο sex toy σου ταιριάζει βάσει της προσωπικότητάς σου;

Για να κάνεις την ερωτική σου ζωή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιο έντονη, είναι καλό και θεμιτό να δοκιμάσεις να βάλεις στο παιχνίδι κάποιο sex toy, ελληνιστί ερωτικό παιχνίδι ή βοήθημα.

Εκτός από την ικανοποίηση της περιέργειάς σου, για το ποια είναι η αίσθηση που αφήνουν στο σώμα σου, τα sex toys χαρίζουν απόλαυση και ερωτική ηδονή που δεν μπορείς να φανταστείς.

Όχι μόνο πάνε την  ερωτική πράξη σε άλλο επίπεδο, αλλά σε βοηθάνε να ανακαλύψεις τι σου αρέσει πιο πολύ στην ερωτική πράξη, ώστε να έχεις τον οργασμό στο… τσεπάκι σου.

Ας δούμε, όμως, μαζί ποια sex toys να διαλέξεις βάσει της προσωπικότητάς σου:

Ανεξάρτητη και δυναμική

Στην περίπτωση που είσαι μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, τότε πάρε έναν δονητή για κλειτοριδικό οργασμό. Είναι ιδανικά για όσες θέλουν να παίξουν ένα… μονό με τον κόλπο τους!

Υποταγμένη και δοτική

Εάν σου αρέσει να αφήνεσαι στις ορέξεις του συντρόφου σου, τότε προτίμησε μια μάσκα νυκτός που θα σε εμποδίσει από το να βλέπεις. Η αγωνία και το μυστήριο του τι θα σε βάλει να κάνεις ο καλός σου, σε ερεθίζει και σε εξιτάρει ακόμα πιο πολύ.

Περιπετειώδης και ταξιδιάρα

Σου αρέσει το καινούργιο και να ανακαλύπτεις νέες ηδονές; Τότε μια πρωκτική σφήνα θα κάνει τη δουλειά για σένα! Εφάρμοσέ την σιγά – σιγά στον πρωκτό σου και μια νέα σεξουαλική απόλαυση θα γεννηθείς μπροστά στα μάτια σου!

Τα θες όλα διπλά

Στην περίπτωση αυτή είσαι σίγουρα λάτρης της διπλής διείσδυσης. Αυτό σημαίνει ότι ένας δονητής με διακλάδωση (βλ. διπλές άκρες) θα σε ικανοποιήσει πλήρως, δαμάζοντας την επιθυμία σου για απόλυτη ηδονή και οργασμούς από το υπερπέραν!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρωκτική σφήνα: Οδηγίες για αρχάριες

4… σπιτικά sex toys που θα σε «απογειώσουν»!

 

Σχετικά άρθρα