Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 16/10

Σήμερα Τρίτη και η Σελήνη είναι σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα! Μπορεί η… Αιγοκερίσια της διάθεση να μας «ρίχνει» λίγο, όμως η συνάντηση της με τον Πλούτωνα, ενισχύει τη σοφία μας αλλά και τη διορατικότητα μας!

ΚΡΙΟΣ: Χαράς ευαγγέλια για σένα Κριέ. Με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις επιβράβευση. Αυτό βέβαια δεν έγινε χωρίς κόπο και σήμερα θ’ απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Ό,τι και να κάνεις, Ταύρε, η μέρα σού ανήκει! Είτε βρεθείς με φίλους ή με πρόσωπα της οικογενείας σου, θα περάσεις υπέροχα, νιώθοντας ότι γεμίζεις με αγάπη και αποδοχή, που θα σου δίνονται πλουσιοπάροχα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχεις σήμερα μια απίστευτη διάθεση, Δίδυμε, και θέλεις να τη μοιραστείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Νιώθεις υπέροχα και θα μεταδώσεις την ανεμελιά σου στο φιλικό σου περιβάλλον, με αποτέλεσμα να περάσεις φανταστικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένα φιλικό σου πρόσωπο, Καρκίνε, θα σε ξεσηκώσει για να κάνετε δραστηριότητες μαζί. Αυτό θα σε βοηθήσει, αφού είχες λίγο σκουριάσει, οπότε άδραξε την ευκαιρία και δε θα χάσεις.

ΛΕΩΝ: Λίγο η καλή σου διάθεση, Λέων, λίγο ότι θέλεις να ξεφύγεις, λίγο η πίεση που έχεις βιώσει τις τελευταίες ημέρες, ε, σε βλέπω να τα παρατάς όλα και να κοιτάς, πως θα περάσεις ήρεμες κι ευχάριστες στιγμές με τα πολύ δικά σου άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλημμυρίζεις ευγνωμοσύνη για τους γύρω σου, Παρθένε, κι η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη. Παράλληλα, σήμερα έχεις και μια απίστευτη ενέργεια, για ν’ ασχοληθείς με το σπίτι σου. Ανασκουμπώνεσαι, λοιπόν, και φτιάχνεις το χώρο σου, για να τον απολαύσεις με τους φίλους σου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, είναι η μέρα που παίρνεις θετικές ειδήσεις και πλέον αισθάνεσαι ότι δικαιώνεσαι σε θέματα που τελευταία σ’ είχαν πιέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλαγές, αλλαγές κι άλλες αλλαγές, Σκορπιέ. Αυτό είναι το σκεπτικό σου σήμερα, από τη γκαρνταρόμπα σου, μέχρι τη διατροφή σου ή ό,τι άλλο τέλος πάντων σε πίεζε. Θα το πράξεις και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το σκέφτεσαι από δω, το πας από ‘κει, κι όμως, Τοξότη, μέσα στην ημέρα η λύση που ψάχνεις, θα έρθει σαν από μηχανής θεός. Μετά θα ανακουφιστείς και θα ηρεμήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείχνεις σήμερα, Αιγόκερε, να ξεκαθαρίζεις τα «θέλω» σου στους γύρω σου, οι οποίοι εισπράττουν από σένα έναν απίστευτο δυναμισμό που τους εκπλήσσει. Καταφέρνεις, μέσα απ’ αυτή τη δυναμική, να βοηθήσεις τα αγαπημένα σου άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε όποιον πραγματικά σε χρειάζεται σήμερα, Υδροχόε, σήμερα θα τρέξεις για να βοηθήσεις. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δικής σου καλής διάθεσης και φυσικά θ’ αναγνωριστεί καταλλήλως.

ΙΧΘΥΣ: Κλείνεις σήμερα παρεξηγήσεις με τα δικά σου άτομα, Ιχθύ, κι αφήνεις πίσω σου ό,τι σε στεναχωρεί, βάζοντας πλώρη για καινούργια ανοίγματα στον κοινωνικό σου χώρο. Το ευτύχημα είναι, ότι σε παίρνουν πλέον πολύ πιο σοβαρά, αφού πρόσφατα, λόγω της ανοχής σου, είχες χάσει λίγο το παιχνίδι.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 16/10

Σχετικά άρθρα