Σεξ και κίνηση: Μια πρωτότυπη στάση για να μην βαλτώσεις!

Τι είναι αυτό που σε αγχώνει πιο πολύ από όλα στη σεξουαλική σου ζωή; Να τολμήσουμε να δώσουμε μια απάντηση;

Σίγουρα, η ρουτίνα ή αλλιώς το να βαλτώσεις, χωρίς να δοκιμάζεις κάτι νέο, καινούργιο, περιπετειώδες που θα ανανεώσει τη σχέση σου, αλλά και την καθημερινή σου σεξουαλική δραστηριότητα.

Παρακάτω, θα βρεις δύο πρωτότυπες και ξεχωριστές στάσεις για να πεις οριστικά «αντίο» στην σεξουαλική βαρεμάρα και «καλημέρα» στους πολλαπλούς οργασμούς:

Η στάση «μπάντζι τζάμπινγκ»

Σίγουρα θα έχεις υπόψη σου το άθλημα του μπάντζι τζάμπινγκ, όπου δεμένη από ένα σκοινί γύρω από τη μέση σου καλείσαι να πηδήξεις από μια γέφυρα, για να ανέβει η αδρεναλίνη σου.

Η στάση μπάντζι τζάμπινγκ είναι αυτό ακριβώς, δηλαδή μια στάση που θα σε κάνει να ζήσεις την ερωτική έξαψη που ποτέ δεν φανταζόσουν.

Πώς θα την κάνεις;

Ο καλός σου στέκεται όρθιος με καλή και δυνατή στύση, ενώ εσύ στηρίζεσαι στις παλάμες σου για να σε σηκώσει, κρατώντας σε από τους αστραγάλους. Βρίσκεσαι, λοιπόν, κατακόρυφα μπροστά στον καλό σου, ο οποίος ανοίγει ελαφρά τα πόδια σου για να διεισδύσει στον κόλπο σου.

Τι πετυχαίνεις;

Με την στάση αυτή, εκτός από βαθιά και έντονη διείσδυση, πετυχαίνεις και την εναλλαγή σκηνικού, καθώς εσύ με τα χέρια και ο καλός σου με τα πόδια, μεταφέρεστε από δωμάτιο σε δωμάτιο για να κάνετε σεξ παντού μέσα στο σπίτι.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα