Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Sloggi παγκοσμίως στη Θεσσαλονίκη!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, η μοναδική εορταστική εκδήλωση εγκαινίων που διοργάνωσε η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως,γιορτάζοντας το πρώτο κατάστημα Sloggi παγκοσμίως, στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

Σε ένα πρωτοποριακό Grand Opening Event, γεμάτο happenings και πλούσια δώρα, όλοι όσοι παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό show μόδας, από αγόρια και κορίτσια που ανέδειξαν τα υπέροχα εσώρουχα sloggi και να κερδίσουν πλούσια δώρα, συμμετέχοντας σε έναν LIVE διαγωνισμό φωτογραφίας!

Συντροφιά με εκπροσώπους του δημοσιογραφικού κόσμου, αλλά και γνωστές beauty & fashion editors και bloggers, όσοι επισκέφθηκαν το Mediterranean Cosmos, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής, να απολαύσουν υπέροχες γεύσεις και να επωφεληθούν από τις εορταστικές προσφορές του καταστήματος.

Παρέα με εκπροσώπους του brand sloggi, όπως φάνηκε από τα πρώτα κιόλας σχόλια των παρευρισκόμενων, το κοινό της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος, συμμετέχοντας ενεργά στα δρώμενα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Από εδώ και στο εξής η καρδιά του sloggi θα χτυπάει δυνατά στη Θεσσαλονίκη και θα δίνει τον ρυθμό των εξελίξεων σε όλο τον κόσμο!

Ευχαριστώντας όλους όσους παρευρέθηκαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Triumph, κ. Μανώλης Χατζημανωλάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η σημερινή, άκρως εορταστική εκδήλωση, αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία Triumphκαι το brandsloggi που γιορτάζει παρέα με όλη τη Θεσσαλονίκη, το πρώτο παγκοσμίως κατάστημα! Είμαι σίγουρος ότι όλοι και όλες οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία στην επόμενη επίσκεψή τους στο Mediterranean Cosmos και να γνωρίσουν από κοντά την απόλυτη άνεση και ελευθερία που προσφέρει το sloggi.

Ως ένα μοντέρνο και χαλαρό brand, στο ΝΕΟ κατάστημα σας περιμένουν εξειδικευμένες σύμβουλοι, που θα σας ξεναγήσουν σε όλες τις νέες σειρές, τις καινοτομίες, τα μοναδικά σχέδια και τα όμορφα χρώματα, και θα μετατρέψουν τις αγορές σας σε μια μαγευτική εμπειρία.

Η εκδήλωση των εγκαινίων ομόρφυνε με την παρουσία και τη θετική ενέργεια του κόσμου. Έτσι αποδεικνύεται γιατί «το brand sloggi αποτελεί σταθερά τη μόνη σίγουρη επιλογή άνετων και μοντέρνων εσωρούχων για τον άνδρα και τη γυναίκα»!

Σχετικά άρθρα