Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/10

Η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο, κοντράρεται με όψη Τετραγώνου με τον Ουρανό! Θα έχουμε συναισθηματικά ξεσπάσματα, νεύρα και οξυθυμία που θα πρέπει να τιθασεύσουμε, ιδίως αν ανήκουμε σε Σταθερό Ζώδιο του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι λίγο επικριτικός απέναντι στους γύρω σου, Κριέ μου. Καλύτερα να συγκρατηθείς, ειδικά στον τρόπο που μιλάς, για να μην έρθεις σήμερα σε δύσκολη θέση με φιλικά σου πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη σε πιάνει σήμερα η διάθεση, Ταύρε μου, να κάνεις επίδειξη γνώσεων στα μέλη της οικογενείας σου. Γνωρίζουν διαχρονικά την αξία σου, σε θαυμάζουν για τις ικανότητές σου και εισπράττεις την αποδοχή τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δε θέλεις ν’ ακούσεις σήμερα, Δίδυμέ μου, συμβουλές, ούτε να πάρεις αποφάσεις. Προτιμάς να περάσεις ήρεμα τη μέρα σου κι αυτό το μήνυμα θα δώσεις στ’ αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι η μέρα που θα κάνεις τα παράπονά σου στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παρόλο που περιμένεις αντιδράσεις, αυτό που θα εισπράξεις είναι το αντίθετο: Κατανόηση και μια ζεστή αγκαλιά!

ΛΕΩΝ: Χαίρεσαι ιδιαίτερα, Λέων, επειδή οι κόποι κι οι προσπάθειές σου δείχνουν να μην πήγαν χαμένοι. Οι καρποί αρχίζουν να φαίνονται κι αναγνωρίζεται πλέον το πόσο ευφυής είσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι δικό σου επίτευγμα, Παρθένε, το καλό κλίμα που επικρατεί στις παρέες σου και φυσικά έχεις την αναγνώριση ότι εσύ έγινες ο συνδετικός κρίκος των μελών τους και η αιτία να λυθούν παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μεταλαμπαδεύεις σήμερα τις γνώσεις σου, Ζυγέ, σε κοντινό σου άτομο που θα χρειαστεί τη βοήθειά σου. Μετά από αυτό, θα νιώσεις πλήρης και πολύ ευχαριστημένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι σ’ ένα σταυροδρόμι, Σκορπιέ μου, και δεν ξέρεις πιο δρόμο να πάρεις. Αν όμως σήμερα αφήσεις να λειτουργήσει η διαίσθηση σου, θα οδηγηθείς στη σωστή κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αποφασιστικότητα κι η δύναμη σου, Τοξότη, είναι στο απόγειό τους σήμερα και τολμάς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα σε βγάλουν από το δίλλημα που σε απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητάς σήμερα από τους γύρω σου βοήθεια, Αιγόκερέ μου, αφού όλα σου φαίνονται βουνό. Αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενος αποτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κλείνεις με μεγάλη ευκολία πια, Υδροχόε, τους κοινωνικούς κύκλους που θεωρείς ότι δεν σου προσφέρουν ψυχική στήριξη. Ευτυχώς, για σένα ανοίγει ένας καινούργιος δρόμος, ο οποίος θα τραβήξει τα φώτα πάνω σου, κάτι που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

ΙΧΘΥΣ: Η υπομονή σου ανταμείβεται σήμερα, Ιχθύ, αφού οι γύρω σου αποδίδουν σε σένα εύσημα, για όσα έχεις προσφέρει ψυχικά, αλλά και υλικά, ιδιαίτερα σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 17/10

Σχετικά άρθρα