Φωτογραφίες: Πως ήταν η Τζολί μικρή;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες μια μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εποχή που η Αντζελίνα ήταν μωρό, τις οποίες είχε στην διαθεσή της η Μαρί Μάιλς, η βαφτισιμιά της μητέρας της Αντζελίνα.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι η εκπληκτική ομοιότητα της 38χρονης ηθοποιού με την μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράντ, που πέθανε από καρκίνο το 2007 (και που αποτέλεσε αφορμή για την δική της προληπτική διπλή μαστεκτομή).

Το δεύτερο είναι το πόσο αγαπημένη οικογένεια φαίνονται να είναι οι τρεις τους (η μητέρα με τα δυο παιδιά). Παρά την απουσία του «άπιστου» πατέρα, Τζον Βόιτ, ο οποίος ωστόσο εμφανίζεται ως guest star σε δυο καρέ.

Η Μαρί Μάιλς, πέρα από τις φωτογραφίες, δημοσίευσε και κάποια γράμματα που της είχε στείλει η μητέρα της Τζολί. Εκεί που περιγράφει την 2 1/2 ετών κόρη της ως «Πολύ όμορφη, πολύ σέξι, αστεία και πολύ, πολύ πονηρή» και δηλώνει «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που ο θεός μου επέτρεψε να μοιραστώ την ζωή μου με αυτά τα δυο υπέροχα πλάσματα».

Διαβάζοντας τα γράμματα και τις χριστουγενιάτικες κάρτες που έστελνε η Μαρσελίν στην βαφτισιμιά της είναι φανερό πόσο πολύ την πόνεσε η απιστία του Τζόν (σ.σ. με μια φοιτήτρια υποκριτικής στο University of California).

Αλλά και πόσο μεγαλόψυχη ήταν καθώς φρόντιζε, ακόμη και τότε, να εκθειάζει το ταλέντο του και να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την επόμενη ταινία του (το Coming Home) που τότε ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει.

Το πιο συγκινητικό απόσπασμα ήταν όταν η πανέμορφη Μπερτράντ έγραψε το 1977 «Έχουν γίνει τόσο πολλά μέσα σε αυτό το χρόνο. Αισθάνομαι ότι έχω πεθάνει και έχω ξαναγεννηθεί. Αλλά πλέον είμαι πιο δυνατή. Εγώ και τα παιδιά θα επιβιώσουμε και θα είμαστε μια χαρά».


Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα