Σεξουαλικό πάθος: Τι μπορεί να πάει… στραβά;

Σεξ χωρίς πάθος είναι μηλόπιτα χωρίς μήλα, λένε οι παλιοί.

Το  να μην βάλεις πάθος και ένταση την ώρα της ερωτικής επαφής είναι, βάσει μαρτυριών σαν να κάνεις αγγαρεία, οπότε κατά πάσα πιθανότητα κανείς από τους δύο εκ των ερωτικών παρτενέρ δεν πρόκειται να το ευχαριστηθεί ιδιαίτερα.

Όμως, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι «πάν μέτρον άριστον». Ότι δηλαδή, σε όλα όσα κάνουμε, οπότε και στο πάθος που βάζουμε την ώρα του σεξ, χρειάζεται κάποιο μέτρο, κάποια αυτοσυγκράτηση.

Την ρήση αυτή, μάλλον, δεν την γνώριζε πολύ καλά η Κλερ Μπάσμπι, μητέρα 4 παιδιών από τη Μ. Βρετανία, που έμεινε ανάπηρη ύστερα από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η Μπάσμπι έπεσε από το super king size κρεβάτι της, με αποτέλεσμα να υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες στην σπονδυλική στήλη και να μείνει παράλυτη.

Η Κλερ Μπάσμπι ισχυρίζεται ότι το ατύχημά της που την καθήλωσε στο αναπηρικό καροτσάκι προκλήθηκε από ένα ελάττωμα του κρεβατιού που είχε αγοράσει.

Η 46χρονη υποστηρίζει ότι ορισμένα εξαρτήματα που έλειπαν από το έπιπλο κατά την παράδοσή του, είχαν ως αποτέλεσμα να μην συναρμολογηθεί σωστά, και έτσι να είναι χαμηλότερο κατά 4 εκατοστά από τη μία πλευρά.

Η γυναίκα ζητά τώρα από την εταιρεία που της πούλησε το κρεβάτι να της καταβάλει το ποσό του 1 εκατομμυρίου λιρών (1,13 εκατ. ευρώ), τόσο για την κάλυψη των ιατρικών της δαπανών όσο και για την ψυχική οδύνη που υπέστη.

Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας στο δικαστήριο, όταν συνέβη το ατύχημα βρισκόταν στη μέση του κρεβατιού, γονατισμένη πάνω από το σώμα του τότε συντρόφου της, και ασκούσε πάνω του μια σεξουαλική πράξη.

Όταν πήγε να μετακινηθεί λίγο πάνω στο στρώμα, η κλίση του κρεβατιού είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα. «Ένιωσα ένα ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι και άκουσα το σώμα μου να σπάει σε κομμάτια», είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Η εταιρεία κατασκευής του κρεβατιού αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι το κρεβάτι παραδόθηκε στην ενάγουσα με όλα του τα εξαρτήματα.

Με πληροφορίες από ant1news.gr

 

 

Σχετικά άρθρα