Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/10

Η Σελήνη στον Υδροχόο, συνεχίζει να μας έχει στην «τσίτα», αφού και σήμερα οι όψεις της με Ερμή και Άρη θα φέρει παρεξηγήσεις, εντάσεις και καυγάδες λόγω εγωισμού και παρορμητισμού σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Ανθίζουν οι φιλίες σου, Κριέ, και μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με κοντινά σου άτομα. Ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου, αλλά σε διακατέχει ένας μικρός φόβος για το άγνωστο. Το πείσμα σου τελικά θα διώξει κάθε δισταγμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα στενό φιλικό σου πρόσωπο, Ταύρε, σήμερα σε παρασύρει σε χαλαρωτικές στιγμές. Άδραξε την ευκαιρία, καθώς το κάνει, επειδή τελευταία σε είδε λίγο πεσμένο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Πιο γαλήνια δε θα μπορούσες να περάσεις τη μέρα, Δίδυμε. Το χαμόγελο και η ικανοποίηση είναι διάχυτα στο πρόσωπό σου και πηγάζουν από μέσα σου. Εκμεταλλεύσου προς όφελός σου τις στιγμές που θα έρθουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικοινωνία στο ζενίθ θα έχεις σήμερα, Καρκίνε, ενώ συναντάς άτομα, με τα οποία λόγω φόρτου εργασίας είχατε λίγο αποξενωθεί. Τώρα θα βρείτε την ευκαιρία να τα πείτε και να έρθετε πιο κοντά.

ΛΕΩΝ: Κουράστηκες, Λέων, έτρεξες, τακτοποίησες και τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Απόλαυσε με τους φίλους σου τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πετάς από πάνω σου, Παρθένε, την κακή διάθεση που είχες, ενώ σήμερα έρχεται η επιτυχία σε θέματα που περίμενες τόσο καιρό για να δεις ολοκληρωμένα.

ΖΥΓΟΣ: Καινούργια άτομα εισβάλλουν στη ζωή σου, Ζυγέ, και φέρνουν τα πάνω. κάτω. Θα διανύσεις έναν καινούργιο κοινωνικό κύκλο, αλλά όλη αυτή η αλλαγή θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μεγάλη διαύγεια και αποφασιστικότητα, Σκορπιέ, θα έχεις σήμερα. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου κι αυτό θα σου δώσει ικανοποίηση, αφού τελευταία τον είχες παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ηρεμία και ησυχία θα έχει η μέρα, Τοξότη, ενώ κρατάς στάση αναμονής, μέχρι να παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι, για να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή, Αιγόκερε, στις κινήσεις σου και ιδιαίτερα στα λόγια σου σήμερα! Εσύ δε θα θελήσεις να πικράνεις κάποιους, αλλά έτσι θα το εισπράξουν οι άλλοι. Ευτυχώς, όμως, οι παρεξηγήσεις φαίνονται να τελειώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεσαι σήμερα, Υδροχόε, και θα δεις, ότι κατά την διάρκεια της ημέρας οι δυσκολίες θα εξαφανιστούν και με την υπομονή που θα δείξεις, θα πετύχεις θαύματα.

ΙΧΘΥΣ: Θα έχεις σήμερα διαύγεια, Ιχθύ, και θα καταλάβεις τι ζητούν οι άλλοι από σένα. Εκεί θα δουλέψεις, ώστε να βοηθήσεις άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 18/10

Σχετικά άρθρα