Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 18/10

ΚΡΙΟΣ: Ο ερωτισμός και το πάθος θα κατακλύσουν σήμερα τους αδέσμευτους και τους δεσμευμένους του ζωδίου, διασκεδάστε, περάστε ουσιαστικό χρόνο με αυτούς που σας ενδιαφέρουν και μη διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας. Θα ανταμειφθείτε!

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπό σου και σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Ευκαιρία είναι λοιπόν να χαρείς την αγάπη που σου δείχνει το ταίρι σου και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η σημερινή Πέμπτη μπορεί να φέρει μια γνωριμία που θα σε ανανεώσει και το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς την σημερινή Πέμπτη για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επικοινωνία σήμερα δε θα είναι καλή και καλό θα είναι να αποφύγεις να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και να φέρνεις τα πράγματα στα όρια τους. Μην εξαντλείς κουβέντες αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει η ανάλογη διάθεση και από την μεριά του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αν βγάλεις από το μυαλό σου αυτή σου την εμμονή να βρεις κάποιον να ερωτευτείς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και ανήκουν ολοκληρωτικά στο παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι το καθετί θέλει το χρόνο του για να ωριμάσει, γι’ αυτό μην πέφτεις με τα μούτρα σε μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Κινήσου ήρεμα και δώσε χρόνο να γνωριστείτε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις έναν καλό διάλογο με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να πάει πιο μπροστά η σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις ανοιχτά τι αισθάνεσαι. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, θα μπορέσεις να γνωρίσεις σύντομα κάτι που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, τα αισθηματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου, που έχεις αμελήσει και έχουν διογκωθεί. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, η γοητεία σου αυτό το διάστημα μπορεί να φέρει φλερτ, αλλά και έρωτες. Να έχεις το νου σου!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ερωτική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και αυτό θα σε χαροποιήσει σήμερα, φίλε Σκορπιέ. Οργάνωσε ένα ρομαντικό βράδυ για δύο και βγάλε από μέσα σου όλες τι ανασφάλειες που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου. Οι συμβουλές του θα σε ηρεμήσουν… Εσύ που είσαι μόνος σου, αναζήτησε την παρέα ενός ατόμου που σε καταλαβαίνει και σε νιώθει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν είσαι Τοξότης, στα αισθηματικά σου καλό είναι να προσεγγίσεις με δική σου πρωτοβουλία το σύντροφό σου και να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ίσως η γνωριμία που ζητάς βρίσκεται δίπλα σου και αρνείσαι να το δεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είσαι Αιγόκερως, στα αισθηματικά σου έχεις όλη την καλή διάθεση σήμερα να δώσεις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου και η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, έχεις κάθε πιθανότητα σήμερα να περάσεις καλά με διάφορες γνωριμίες ή ακόμη και να ερωτευτείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή πηγαίνουν πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενες, αφού διάφορα προβλήματα που είχες μοιάζουν να μένουν πίσω και όλα βελτιώνονται στη σχέση με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι μια κατάλληλη ημέρα η σημερινή για να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ξαναθυμηθείς κάποια πρόσωπα από τα οποία έχεις απομακρυνθεί.

ΙΧΘΥΣ: Η ημέρα θα σε ευνοήσει σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που δυσκολεύουν και χαλούν το ερωτικό κλίμα της σχέσης σου. Απόφυγε ζήλειες και εμμονές με κάθε τρόπο. Εάν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, θα πρέπει να βγεις έξω, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με το να κάθεσαι στο σπίτι, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/10

Σχετικά άρθρα