Μίνα Αρναούτη: Φοβάμαι τους φανατισμένους οπαδούς του Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι φοβάται στον δρόμο μήπως συναντήσει κάποιους από τους φανατικούς οπαδούς του τραγουδιστή, αλλά πόσο την έχει επηρεάσει ψυχολογικά αυτή η ιστορία και πώς συμπεριφέρεται πλέον μέσα στο αυτοκίνητο.

Ψυχολογικά πόσο σε έχει επηρεάσει αυτή η ιστορία;

«Φοβάμαι ακόμη να βγω έξω για να μη με πετύχει κάποιος φανατισμένος οπαδός του Παντελή που πιστεύει ότι έχω παίξει ρόλο στον θάνατο του, κι εγώ να είμαι με πατερίτσες και να με σπρώξει… Ποτέ δεν κυκλοφορώ μόνη μου, φοβάμαι. Παθαίνω κρίσεις πανικού, φοβάμαι τον θάνατο, όχι τον δικό μου, των υπολοίπων. Εγώ τον θάνατο τον έχω νικήσει. Η φωτιά στο Μάτι με τελείωσε. Σκέφτηκα ότι κάποιοι άνθρωποι μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου πέθαναν έτσι ξαφνικά. Όπως ο Παντελής, που πέθανε δίπλα μου».

Πώς συμπεριφέρεσαι σήμερα μέσα σε ένα αυτοκίνητο;

«Στο αυτοκίνητο που μπαίνω δεν αφήνω τον οδηγό να περάσει τα 60, το πολύ 80 χλμ./ ώρα. Για να πάω μια βόλτα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το πώς θα πάω και πώς θα γυρίσω. Ποιος θα οδηγεί, να μην πίνει και να έχει καλή οδική συμπεριφορά διότι υπάρχουν και άτομα που δεν πίνουν αλλά έχουν κακή οδική συμπεριφορά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την υγεία μου και να βγάλω δίπλωμα οδήγησης για να έχω εγώ τον έλεγχο. Επειδή κάποιος δεν έστριψε σε μια στροφή, νομίζω ότι όλοι δεν θα στρίψουν σε μια στροφή», λέει στο Gala.

Πηγή: gossiptv.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Παντελίδης: Δύο χρόνια από το τραγικό συμβάν – Τα συγκινητικά μηνύματα των αδελφών του

Υπόθεση Παντελίδη: Το νέο τραγούδι και η άρνηση της μητέρας να απαντήσει στη συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη: “Όταν βγήκε το πόρισμα για τον Παντελίδη ένιωσα δικαίωση”

 

Σχετικά άρθρα