Χάρι και Μέγκαν: Κάτω από την ίδια ομπρέλα στη βροχή!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται αυτόν τον καιρό στην Αυστραλία για 15ήμερη περιοδεία, αλλά στην επίσκεψή τους στο Dubbo τούς έπιασε βροχή… Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η περιοδεία ξεκίνησε με τα πρώτα δώρα που έλαβε το ζευγάρι: ένα κουκλάκι καγκουρό και ένα ζευγάρι παπουτσάκια Uggs, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ, ντυμένη στα λευκά, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τη συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το ζευγάρι, αν και βρίσκεται εκεί για επαγγελματικούς λόγους, φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας, είτε σπάζοντας το Πρωτόκολλο είτε με τρυφερά ινσταντανέ, στο πλαίσιο του Πρωτόλλου.

Τρυφερές στιγμές μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής τους, ενώ ο καιρός ήταν βροχερός. Ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε” να μοιράζονται την ομπρέλα τους τόσο γλυκά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν εκείνη που του κρατούσε την ομπρέλα, για να μη βραχεί, σπάζοντας και πάλι το Πρωτόκολλο!

Τι έρωτας κι αυτός!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο:

Να θυμηθούμε αντίστοιχη στιγμή που συνέβη προ ημερών στην Αμερική όταν ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε τη Μελάνια να περπατά μόνη της στη βροχή ενώ εκείνος είχε ομπρέλα…

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είναι επίσημο: Η Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος!

Μέγκαν Μαρκλ: Πώς τίμησε τη μνήμη της Λαίδης Νταϊάνα;

Ο Χάρι και η Μέγκαν έλαβαν τα πρώτα δώρα τους για το μωρό που περιμένουν (βίντεο)

Ο Χάρι «σπάει» το Πρωτόκολλο και φωτογραφίζει τη Μέγκαν με μικρή θαυμάστριά της!

Καθόλου τζέντλεμαν ο Ντόναλντ Τραμπ: Άφησε τη Μελάνια στη βροχή (βίντεο)!

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα