Κούκλες του σεξ για… αιώνια ερωτική ζωή!

Ζεστό χρήμα στο πορτοφόλι και στους τραπεζικούς της λογαριασμούς βλέπει μια νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία είχε την κερδοφόρα ιδέα να δημιουργεί κούκλες του σεξ.

Η διαφορά σε αυτή την έμπνευση είναι ότι τα αντικείμενα του πόθου κατασκευάζονται κατά παραγγελία από ανθρώπους που έχουν χάσει τους συντρόφου τους και έχουν ομοιότητα με τους νεκρούς αγαπημένους τους.

Η 35χρονη Jade Stanley, λέει στη βρετανική Sun ότι η επιχείρησή της αναπτύσσεται διαρκώς καθώς προσφέρει την πρώτη υπηρεσία ενοικίασης για όσους αναζητούν παρηγοριά μετά την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου.

«Μας προσεγγίζουν πολλοί άνθρωποι για κούκλες μου μοιάζουν στους συντρόφους τους», σημειώνει η μητέρα τεσσάρων παιδιών.

«Τους βοηθά να κρατήσουν ένα κομμάτι του αγαπημένου τους, τους παρηγορεί ενώ συνήθως δεν αγοράζουν πάντα τις κούκλες μόνο για σεξουαλικούς λόγους. Επιπλέον, έχουμε και ζευγάρια που θέλουν να διευρύνουν τις σεξουαλικές τους ορίζοντες αλλά αισθάνονται άβολα να βλέπουν τον σύντροφό τους με ένα άλλο άτομο».

Οι κούκλες επίσης, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ανθρώπους που θέλουν να πειραματιστούν ή σε εκείνους με ψυχικές παθήσεις και μαθησιακές δυσκολίες που μπορεί να παλεύουν με κοινωνικές καταστάσεις.

Η Stanley είναι ιδιοκτήτρια αλυσίδας solarium ενώ η ιδέα των sex dolls προέκυψε μετά την ανάγνωση ενός σχετικού άρθρου στην εφημερίδα.

«Ήθελα να προσεγγίσω την ιδέα, από μια διαφορετική οπτική γωνία, περισσότερο για να βοηθήσω όσους αναζητούν παρηγοριά», εξηγεί. Οι κούκλες κοστίζουν έως και 5.300 δολάρια, με τον πελάτη να έχει τη δυνατότητα να διαλέξει το χρώμα των μαλλιών, τα μάτια και το βάρος ενώ μπορεί επίσης, να επιλέξει από τατουάζ μέχρι και εκ γενετής σημάδια που θα φέρει η παραγγελία του.

Πηγή: news.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Κούκλες του σεξ: Δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση!

Σχετικά άρθρα