Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/10

Ρομαντισμός, συναίσθημα και εξομολογήσεις καρδιάς θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα! Οι Σταθεροί ωστόσο του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξουν τις επαφές τους και τις μετακινήσεις τους. Χρειάζεται προσοχή για τυχόν παρορμητικά λάθη και εντάσεις λόγω του εγωισμού που δημιουργεί το Τετράγωνο Ερμή-Άρη!

ΚΡΙΟΣ: Μέλη της οικογενείας σου, Κριέ μου, θα σε προβληματίσουν σήμερα με τις ανησυχίες τους. Σε κουράζει όλο αυτό, αλλά παράλληλα δίνεις τις συμβουλές σου

ΤΑΥΡΟΣ: Στρεσάρεσαι, Ταύρε μου, από υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Αν δείξεις ψυχραιμία, τα πράγματα θα πάρουν το σωστό δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ανέμελη θα είναι η σημερινή μέρα για σένα, Δίδυμε. Θα τη χαρείς με δικούς σου ανθρώπους και θα γεμίσεις αγαλλίαση από τη συζήτηση που θα κάνεις μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, Καρκίνε μου, για τον κοντινό σου περίγυρο. Μην εμπιστεύεσαι τα λόγια τρίτων για οικεία σου πρόσωπα και σιγουρέψου, πριν πάρεις θέση.

ΛΕΩΝ: Άγχος θα έχεις σήμερα, Λέων, για να προλάβεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Σε πιέζει ο χρόνος, αλλά με κάπως περισσότερο τρέξιμο θα τα καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αποτινάξεις σήμερα, Παρθένε, τα «πρέπει» που σε στεναχωρούν και σ’ έχουν πάει πίσω. Γυρίζεις σελίδα, κι ακόμη κι αν οι άλλοι σε παρατηρούν περίεργα, εσύ δείχνεις να μην ενδιαφέρεσαι.

ΖΥΓΟΣ: Δε θέλεις να κάνεις υποχωρήσεις σήμερα, Ζυγέ, και αυτό, από τη μια σου δημιουργεί τη δύναμη να γίνεις… τυφώνας και να τα σαρώσεις όλα, κι απ’ την άλλη σου προσφέρει τη λογική, ότι πρέπει να συγκρατηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ηρεμία, Σκορπιέ, θα είναι η απάντηση για τη, γεμάτη ένταση κι αναπάντεχα εμπόδια, μέρα. Απαιτείται να δείξεις ψυχραιμία απέναντι στα οικεία σου πρόσωπα και να αποφύγεις σήμερα το να πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθεις την ανάγκη, Τοξότη, να κυριαρχήσεις και να δώσεις ένα τέλος σε όλα αυτά που σ’ ενοχλούν. Πριν όμως φτάσεις στη λήψη αποφάσεων, πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και κατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μελαγχολική σου διάθεση, Αιγόκερε, μπορεί σήμερα να σε οδηγήσει σε απομόνωση από τα δικά σου πρόσωπα. Μην ξεχνάς όμως, ότι πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νιώθεις τη χαρά να σε πλημμυρίζει, Υδροχόε, δεν ξέρεις γιατί, όμως το απολαμβάνεις. Αυτή σου η διάθεση παρασύρει σε όμορφες περιπέτειες και τα φιλικά σου πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις την ανάγκη να ονειρευτείς, Ιχθύ μου, και να ταξιδέψεις σ’ ένα δικό σου κόσμο. Αυτή σου η διάθεση όμως, δεν πρέπει να σε απομακρύνει από την πραγματικότητα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 19/10

Σχετικά άρθρα