Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 19/10

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα αρκεί να καταφέρεις να μείνεις ανεπηρέαστος από τις πιέσεις της ημέρας. Προσπάθησε να χαλαρώσεις μέσα στη σχέση σου, αντί να την φορτώνεις με τα νεύρα σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, μην απογοητεύεσαι και σύντομα θα αλλάξει η ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου. Με τη συζήτηση που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα που έχετε αφήσει να μπουν ανάμεσα σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι στη ζωή σου, πάρε την απόφαση να δεχτείς τις προσκλήσεις που σου κάνει το τελευταίο διάστημα ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και βγες έξω μαζί του να διασκεδάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις το σύντροφό σου αγαπητέ Δίδυμε και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ παρέα. Εσύ που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο σύντροφος σου θα σου εκδηλώσει κάποια παράπονα που θα αφορούν την σχέση σας και το ότι δεν αφιερώνεις τον χρόνο που πρέπει και έχει ανάγκη και ο ίδιος για να αισθάνεται καλά. Φρόντισε να μην πας κόντρα στα λεγόμενα του γιατί τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα από εκεί που δεν το περιμένεις. Η αισθηματική ζωή των ελεύθερων Καρκίνων ευνοείται ιδιαίτερα και φέρνει στο κατώφλι σας πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Έχεις τη δυνατότητα και την ικανότητα να συμπαρασταθείς στο σύντροφό σου και να τον στηρίξεις ψυχολογικά, στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στη ζωή σου, η ημέρα προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες, αλλά μέχρι εκεί. Μην έχεις την αυταπάτη ότι ο έρωτας θα σε βαρέσει κατακέφαλα, αλλά με αργά και σταθερά βήματα μπορείς να ερωτευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, τα αισθηματικά σου έχουν την εύνοια των πλανητών και μπορείς να απολαύσεις ένα ιδιαίτερα ερωτικό βράδυ. Αν έχεις σχέση, παραμέρισε τα προβλήματα και αφέσου στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που σε περιμένει πώς και πώς! Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, εκδήλωσε το ερωτικό σου προφίλ και φλέρταρε χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, στα αισθηματικά σου θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με το σύντροφό σου για κάποια θέματα που σας απασχολούν. Κάνε το με καλή διάθεση και χωρίς πείσμα και εγωισμούς. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις από άτομο του περιβάλλοντός σας. Είναι ώρα να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν είσαι Σκορπιός, στα αισθηματικά σου προσπάθησε σήμερα να είσαι τρυφερός και να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα ερωτικά σου αισθήματα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, οι γνωριμίες δε θα σου λείψουν σήμερα. Αρκεί να είσαι έτοιμος να ανοιχτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα μέσα στη σχέση σου, αν αφήσεις μακριά από αυτή τους εκνευρισμούς που σου προκαλούν τα υπόλοιπα ζητήματα της ζωής σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην απογοητεύεσαι, γιατί αν είσαι λίγο παραπάνω τολμηρός μπορείς να βρεις κάποιον ή κάποια να φλερτάρεις και να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, στην αισθηματική σου ζωή καλύτερα να χαλαρώσεις μέσα στη σχέση σου και να αποφύγεις συζητήσεις, που θα σε φέρουν σε ρήξη με το ταίρι σου. Κι αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένα σου πρόσωπα και μην την αφήνεις να σου χαλάει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου αρκετά προβλήματα που απασχολούσαν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου και να μονιάσετε ξανά. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι μην κάθεστε λεπτό και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρουν οι πλανήτες, για να συναντήσετε τον μεγάλο σας έρωτα.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, η γοητεία και ο ερωτισμός σου είναι έντονος και η σχέση σου θα πάρει σήμερα τα πάνω της. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου, μη χάνεις με τίποτα την υπομονή και την καλή σου διάθεση. Σύντομα όλα θα φτιάξουν και η παρέα που θα βρεις θα είναι πάνω από τις προσδοκίες σου.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/10

Σχετικά άρθρα