Η Μαρία Ιωαννίδου σοκάρει: «Σκότωσα 6 παιδιά με τις αμβλώσεις» (βίντεο)

Η φετινή χρονιά την ξαναγυρίζει στο παρελθόν. Τη φέρνει ξανά σε επαφή με το κοριτσάκι που ήταν όταν ξεκινούσε. Η συμμετοχή της στην παράσταση Μαριχουάνα STOP ήταν μια ευτυχής συγκυρία για τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία θα έχει ξανά την ευκαιρία να κάνει αυτά τα μυθικά της χορευτικά με τα ανοίγματα των ποδιών.

Η ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την πρόκληση που έχει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ρόλου που την ακολουθεί για πάνω από 45 χρόνια. «Προφανώς και δεν έχω την ευλυγισία της κοπελίτσας που ήμουν. Κάποιοι άνθρωποι έχουν καλύτερο dna από άλλους. Ανάμεσα τους κι εγώ. Θα πούνε πολλά. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Με νοιάζει που θα «συναντήσω» το κοριτσάκι εκείνο».

Εκεί που όμως σόκαρε περισσότερο η Μαρία Ιωαννίδου είναι όταν εξήγησε τους λόγους που δεν έκανε παιδί.
«Δεν έκανα γιατί κάθε τόσο το ανέβαλλα. Είχα κάθε φορά μια πρόταση για δουλειά και έλεγα στην επόμενη. Τύχαινε η επόμενη κι έλεγα «α, εδώ είναι πολύ ωραίος ο ρόλος». Πήγα στην επόμενη, επόμενη, επόμενη…Φτάσαμε σε ένα σημείο με τον Φρέντυ που κάναμε τα σχετικά για εξωσωματική, βγήκαν όλα θετικά και μετά από 1-2 χρόνια αρρώστησε. Με τιμώρησε ο Θεός γιατί «σκότωσα» πολλά παιδιά. Σκότωσα 6 με τις αμβλώσεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=QjkV5lxHQeI

Πηγή: elefhterostypos.gr

Σχετικά άρθρα