Βαρδινογιάννης – Αλιμόνου: Συνεχίζεται το δικαστικό σίριαλ…

Ακόμη μία φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου, μετά τη νέα προσφυγή του επιχειρηματία στη Δικαιοσύνη προκειμένου να επιλύσει τις αγεφύρωτες διαφορές με την πρώην σύζυγό του!

Το τελευταίο επεισόδιο στον «πόλεμο των Ρόουζ» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι διαδραματίστηκε προχθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η υπ’ αριθμόν 82159 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018 ο επιχειρηματίας εις βάρος της ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση αφορά ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση των παιδιών του ζευγαριού. Ειδικότερα, η Τζίνα Αλιμόνου φέρεται ότι αποφάσισε ξαφνικά (και αναιτιολόγητα, κατά τον ενάγοντα) να διακόψει τα μαθήματα ξένων γλωσσών που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, διαταράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμά τους, χωρίς μάλιστα να προβεί σε κάποια σχετική συζήτηση με τον πρώην σύζυγό της.

Κρίσιμος ο Νοέμβριος

Ωστόσο, στο δικαστήριο η πλευρά της εναγομένης ζήτησε αναβολή στη συζήτηση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων να επαναπροσδιοριστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Έτσι κι αλλιώς, ο Νοέμβριος προβλέπεται να είναι κρίσιμος μήνας για τα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα του επιχειρηματία με την ηθοποιό, καθώς αναμένεται και η έκδοση νέας δικαστικής απόφασης αναφορικά με την περαιτέρω μείωση της διατροφής που καταβάλλει κάθε μήνα ο Παύλος Βαρδινογιάννης στην πρώην σύζυγό του και στα τέσσερα παιδιά τους. Το ζήτημα της διατροφής ήταν, μάλιστα, η αιτία για ένα ιδιαίτερα «θερμό» καλοκαίρι για τις δυο πλευρές, που βρέθηκαν να ανταλλάσσουν μηνύσεις!

Η ηθοποιός προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας τον επιχειρηματία για παραβίαση δικαστικής απόφασης και μη καταβολή της διατροφής, που είχε προσδιοριστεί τον περασμένο Μάιο με απόφαση του Πρωτοδικείου στο ποσό των 30.500 ευρώ για τα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ίδια μηνιαίως! Ο Παύλος Βαρδινογιάννης, ωστόσο, αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Τζίνας Αλιμόνου και με νέα προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Πρωτοδικείο το ύψος της διατροφής που οφείλει να καταβάλλει μειώθηκε σχεδόν κατά το ήμισυ!

Συγκεκριμένα, η σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου ορίζει το ύψος της διατροφής στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα τέσσερα παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου, δηλαδή συνολικά 18.000 ευρώ, αντί για 34.500 ευρώ, όπως αναφερόταν στην προηγούμενη απόφαση. Μάλιστα, η προσωρινή διαταγή όριζε και το δικαίωμα επικοινωνίας του Παύλου Βαρδινογιάννη με τα παιδιά του σε 25 συνεχείς ημέρες, από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018, αντί για δύο δεκαπενθήμερα που ανέφερε η προηγούμενη απόφαση.

Πηγή: espressonews.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζίνα Αλιμόνου: Το… αγοροκόριστο που κατέκτησε τις πασαρέλες του κόσμου-Η Μύκονος, το πέρασμα από την υποκριτική και ένα «χρυσό» διαζύγιο!

Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών

 

Σχετικά άρθρα