Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 14/7/2013 – 20/7/2013

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη να λάμπει στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι και να πριμοδοτεί τους έρωτές σας, θα είστε μάλλον στα κέφια σας. Αν ο προσωπικός σας χάρτης δεν αναιρεί την εύνοια στα αισθηματικά σας, τώρα θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε, θα έχετε ερωτικές επιτυχίες και δεν αποκλείεται να γεφυρώσετε αποστάσεις που είχαν δημιουργηθεί.

Καριέρα – Οικονομικά: Το μεγάλο τρίγωνο του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα πραγματοποιείται σε ζώδια που σχετίζονται με την καριέρα και τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά. Τώρα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος να ασχοληθείτε με τέτοιου είδους υποθέσεις, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι επιδράσεις των άστρων είναι σαφώς καλύτερες για μένα σε όλους τους τομείς αλλά οι κινήσεις μου πρέπει να είναι προσεκτικές και να μην παίρνω ρίσκα γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να προκαλέσει κάποια εμπόδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Το μεγάλο τρίγωνο των Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα στα υδάτινα ζώδια θα είναι αρκετά ευνοϊκό για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο ενισχύει το μεγάλο τρίγωνο και σας εξωθεί στο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να δραστηριοποιηθείτε, να φλερτάρετε αλλά και να κοιτάξετε με ωριμότητα το μέλλον σας. Επίσης δεν αποκλείεται η φιλία σας να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα συνεργασιών καθώς επίσης και νέοι στόχοι μπαίνουν στο προσκήνιο. Πρέπει να μελετάτε πολύ καλά τις συνθήκες που υπάρχουν και να αποφύγετε οποιαδήποτε παρορμητική απόφαση, προκειμένου να διακρίνετε την πραγματική ευκαιρία και να μην παρασυρθείτε από προσφορές που απλά θα σας χαϊδέψουν τα αυτιά. Μην ξεχνάτε ότι με τον ανάδρομο Ερμή δεν αποκλείονται τα λάθη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να ασχοληθώ με τη διακόσμηση του σπιτιού μου, να προσπαθήσω να ομορφύνω το χώρο μου και να νιώσω πιο άνετα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Αφροδίτη από το Λέοντα υπόσχεται να προσφέρει χαρά και έρωτα σε ταξίδια, μετακινήσεις και τέτοιου είδους καλοκαιρινές εξορμήσεις. Αξιοποιείστε την δεόντως τόσο για να μπείτε στην περιπέτεια όσο και για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Το μεγάλο τρίγωνο του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα ενισχυμένο από τη σύνοδο του Άρη με τον Δία, πραγματοποιείται σε ζώδια που σχετίζονται με τα οικονομικά, την καθημερινή σας δουλειά, την καριέρα σας. Ευνοεί τους Διδύμους που θα δουλέψετε σκληρά, μιας και ο Κρόνος δεν αμείβει παρά μόνο όσους έχουν προσπαθήσει αρκετά. Αυτός ο πλανητικός σχηματισμός δεν αποκλείει να βρεθούν λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζατε. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου σας και όσοι χρειάζεστε την έμπνευση για να αποδώσετε στις δουλειές σας, όσοι έχετε σαν εργαλείο σας τη φαντασία, θα έχετε την τιμητική σας αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και με τη σύνοδο Άρη – Δία στο ίδιο ζώδιο ας προσέχω για να μην κάνω κάποια λάθος κίνηση στον οικονομικό τομέα, ιδιαίτερα τώρα που υπάρχουν οι προϋποθέσεις να καλύψω κάποια κενά.

                                             ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Το πολυσυζητημένο μεγάλο τρίγωνο του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, ενισχυμένο από τον Άρη που από αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο ζώδιό σας, πραγματοποιείται στα ζώδια του νερού στα οποία ανήκετε και σας ευνοεί ιδιαιτέρως. Δεν θα ισχυριστώ ότι θα προσφέρει το μάνα εξ’ ουρανού καθώς δεν παύει να σας επηρεάζει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα αλλά θα σας δώσει μιαν ανάσα και θα ρίξει αρκετό φως στις σχέσεις σας και δη τις ερωτικές. Ρομαντικοί έρωτες πλαισιωμένοι από την τάση να εξελιχθούν σε πολύ σοβαρές σχέσεις…

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες, για επαφές με το εξωτερικό, για επιμόρφωση ή για να διδάξετε εσείς κάτι στον τομέα σας. Τα δημιουργικά σας σχέδια αποδίδουν. Δεν αποκλείεται να κλείσει τώρα μια υπόθεση που εκκρεμούσε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο του Άρη και του Δία στο ζώδιό μου ας προσπαθήσω να μην βλέπω εντελώς υποκειμενικά τις καταστάσεις –πράγμα στο οποίο είμαι επιρρεπής- και να μπαίνω στη θέση των άλλων.

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα είστε οι πρωταγωνιστές στο ερωτικό παιχνίδι! Εννοείται ότι θα ακτινοβολείτε (ακόμη περισσότερο του συνηθισμένου), θα γοητεύετε και θα είστε στο παιχνίδι. Ακόμη κι αν δεν γίνει κάτι σοβαρό, σημασία έχει ότι θα νιώθετε καλύτερα, θα πάρετε επιβεβαιώσεις από τις κατακτήσεις σας και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Το μεγάλο τρίγωνο του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα πραγματοποιείται σε ζώδια που σχετίζονται με την οικογένεια και την καριέρα σας, με τις οικονομικές σας δοσοληψίες με δημόσιο, τράπεζες, κληρονομικά καθώς επίσης και με την υγεία σας. Οι τομείς αυτοί ευνοούνται αλλά για να απολαύσετε τα οφέλη του μεγάλου τριγώνου θα πρέπει να πιεστείτε αρκετά και να θυσιάσετε αρκετές από τις καλοκαιρινές χαρές και διασκεδάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι πιθανότητες να είμαι το κεντρικό πρόσωπο σε κακοήθη κουτσομπολιά είναι πολλές. Ας αντιμετωπίσω το θέμα με την υπερηφάνειά μου κι ας μη δώσω σημασία στους αήθεις που ανοίγουν το στόμα τους και λένε ότι τους κατέβει γιατί δεν θα θέλω να πέσω στο επίπεδό τους. Ανάδρομος Ερμής στον ηλιακό μου δωδέκατο είναι. Θα περάσει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Το μεγάλο τρίγωνο του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, το οποίο αυτή την εβδομάδα θα είναι ενισχυμένο και από τον Άρη στον Καρκίνο σε σύνοδο με το Δία, είναι ευνοϊκό για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Τώρα δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα ρομαντικό έρωτα ή μία φιλία σας να προαχθεί σε μεγάλο έρωτα ή να επισημοποιήσετε μία σχέση σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού που σας ευνοούν, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν θα εκλείψουν οι ανατροπές. Καλύτερα να κάνετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, στο οποίο να χωρούν οι καθυστερήσεις. Αν υπάρξει κάποια ευκαιρία για να κυνηγήσετε ένα όνειρό σας ή να βάλετε νέους στόχους, μη τη θεωρήσετε αμελητέα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πολύ πιθανό να ευοδωθεί τώρα κάτι που εκκρεμούσε από παλιά. Πιθανώς μια επαγγελματική συνεργασία ή μια ιδέα μου που δεν έβρισκε το κατάλληλο πεδίο δράσης.                                

                                                   ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο θερμό κλίμα του Λέοντα, είναι ευνοϊκή για τους έρωτές σας. Τώρα μπορεί να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να σας δοθεί η ευκαιρία να βιώσετε ανανεωτικές καταστάσεις, να περάσετε καλά με τους φίλους σας ή να ανακαλύψετε τον καινούργιο έρωτα ανάμεσά τους. Το θετικό είναι ότι, ακόμη κι αν δεν γίνει κάτι σοβαρό, θα είστε πιο χαρούμενοι και πιο δυναμωμένοι συναισθηματικά.

Καριέρα – Οικονομικά: Το μεγάλο τρίγωνο των Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα, το οποίο αυτή την εβδομάδα είναι ενισχυμένο από τον Άρη που σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, πραγματοποιείται στους οίκους του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, την καθημερινή σας εργασία, την καριέρα σας. Δεν θα ισχυριστώ ότι σας προσφέρει λύσεις σε όλα τα προβλήματά σας ούτε ότι θα είναι η πανάκεια σας αλλά τουλάχιστον θα σας βοηθήσει να βγείτε από κάποια αδιέξοδα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν υπάρξει κάποια επαγγελματική ευκαιρία καλά θα κάνω να μην την αγνοήσω αλλά δεν πρέπει να ξεχνάω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα της καριέρας μου και ότι θα ήταν προτιμότερο να μην πάρω βιαστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα για προσφορές που μου χαϊδεύουν τα αυτιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Το μεγάλο τρίγωνο του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα πραγματοποιείται στο στοιχείο σας, το νερό και σας ευνοεί στον αισθηματικό τομέα. Τώρα δεν αποκλείεται να συνδυάσετε το ρομαντισμό με μία σχέση που θα είναι σοβαρή και θα σας διασκεδάσει αρκετά. Οι περιπέτειες είναι επίσης πιθανές αλλά πρέπει να θυμάστε ότι κερδισμένοι θα είστε οι Σκορπιοί που θα πάρετε τη ζωή σας στα σοβαρά και δεν θα γυρίσετε την πλάτη στις ευθύνες σας και στη δέσμευση.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το μεγάλο τρίγωνο δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και να ικανοποιήσετε κάποιες φιλοδοξίες σας. Πιο ευνοημένοι είστε όσοι χρησιμοποιείτε τα ταλέντα και τη φαντασία σας στη δουλειά αλλά και εσείς που έχετε επαφές με το εξωτερικό, θέλετε να μορφωθείτε ή εισηγείστε σεμινάρια. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι η επιτυχία σας θα έρθει μόνο αν κοπιάσετε πολύ και θυσιάσετε κάποιες απολαύσεις χάρη της καταξίωσης.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα έχετε τη χαρά να απολαύσετε τον έρωτα σε ταξίδια ή ανάμεσα σε γνωστούς και συγγενείς. Πάντως, το σημαντικό είναι ότι θα είστε στο παιχνίδι, θα έχετε καλή διάθεση και θα διασκεδάσετε αρκετά είτε με τη μόνιμη σχέση σας είτε σε περιπετειώδεις καταστάσεις. Ακόμη κι αν δεν συμβεί κάτι σοβαρό, θα περάσετε καλά.

Καριέρα – Οικονομικά: Το μεγάλο τρίγωνο των Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα στα ζώδια του νερού, επηρεάζει τους τομείς της υγείας σας, της οικογένειας, των οικονομικών σας, κυρίως αυτών που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσετε τέτοιου είδους υποθέσεις. Ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα που ο Ερμής θα έχει επανέλθει σε ευθεία πορεία, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να υπογράψετε διακανονισμούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο Άρη – Δία στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι όπου κινείται και ο Ερμής ανάδρομα, δεν αποκλείεται να κάνω το λάθος να παρασυρθώ από κόλακες και να βάλω σε κίνδυνο τα οικονομικά μου. Πρέπει να προσέχω.

                                                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Το μεγάλο τρίγωνο των Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα στα ζώδια του νερού, το οποίο είναι ενισχυμένο από τη σύνοδο Άρη – Δία αυτή την εβδομάδα, είναι πολύ ενθαρρυντικό για τις αισθηματικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα αν είστε έτοιμοι για ευθύνες, όρκους, κλπ. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο σχηματισμός δεν είναι αρκετός για να καλύψει όλες τις σκληροτράχηλες καταστάσεις που προκαλεί το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού αλλά, τουλάχιστον, είναι ικανό να σας βάλει σε πιο θετικές σκέψεις, να σας εξωθήσει στο να ανακαλύψετε καλές πλευρές στα πράγματα ή να μη διστάσετε να ενδώσετε σε κάτι καινούργιο.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το μεγάλο τρίγωνο που δίνει το στίγμα του σε αυτή την περίοδο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν οι ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες. Όσοι έχετε δημιουργικές ιδέες, ακόμη και ευφάνταστες, καλά θα κάνετε να μη τις φοβηθείτε και να προσπαθήσετε να βρείτε τους υποστηρικτές που θα σας βοηθήσουν να τις υλοποιήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας ακούω όλες τις πιθανές προσφορές συνεργασιών αλλά καλύτερα να πάρω την τελική μου απόφαση μετά τις 26 Ιουλίου που δεν θα με επηρεάζει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα, το ζώδιο που συνδέεται με τις σχέσεις σας, τις οποίες και ευνοεί, ιδιαίτερα αν είναι ερωτικές. Τώρα θα νιώθετε πιο ελεύθεροι να μπείτε στο ερωτικό παιχνίδι. Ακόμη κι αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό, σημασία έχει ότι θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε, θα επιβεβαιωθείτε από τις κατακτήσεις σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Το μεγάλο τρίγωνο του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα πραγματοποιείται σε ζώδια που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, την καθημερινή σας εργασία, την καριέρα σας. Με κύριο παράγοντα τον Κρόνο, πρέπει να σας επισημάνω ότι οι επιτυχίες σε αυτούς τους τομείς δεν αποκλείονται αλλά θα έρθουν μόνο αν θυσιάσετε τις προσωπικές σας χαρές και δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Φαίνεται ότι αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να μετριάσω τις διακοπές μου και να θυσιάσω αρκετές χαρές, προκειμένου να αξιοποιήσω τις όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες προκύψουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Έρωτας: Το μεγάλο τρίγωνο του Ποσειδώνα, του Δία και του Κρόνου, με τον Άρη να το ενισχύει από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, σας καθιστά μάλλον τους πιο τυχερούς στον έρωτα. Αν ο προσωπικός σας χάρτης δεν αναιρεί την εύνοιά σας στα αισθηματικά, αναμένεται ρομαντικός έρωτας με πολλές επιβεβαιώσεις, ηδονές και απολαύσεις αλλά και με την τάση να παραμείνει στη ζωή σας ως μόνιμος δεσμός! Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο;

Καριέρα – Οικονομικά: Το μεγάλο τρίγωνο θα είναι βοηθητικό και για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις καθώς θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ανάβει το πράσινο φως για τις διασυνδέσεις σας με το εξωτερικό ενώ οι προσπάθειές σας να επιμορφωθείτε ή να διδάξετε θα στεφθούν από επιτυχία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή στο πέμπτο ηλιακό μου σπίτι δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποιος έρωτας του παρελθόντος με σκοπό να με αποπλανήσει. Καλά θα κάνω να θυμάμαι όχι μόνο τι με είχε ενώσει μαζί του αλλά και τι με είχε χωρίσει.

 Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα