Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Με ποιους γιόρτασε τα γενέθλιά της; (ΦΩΤΟ)

Γενέθλια είχε χθες (19/10) η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και φυσικά δεν το άφησε να περάσει χωρίς να τα γιορτάσει! Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια του Bake off, πόζαρε με την παρέα της που είχε μαζευτεί για να την τιμήσει στην ιδιαίτερη αυτή μέρα και έκανε τη δική της ανάρτηση στο Instagram.

Ποζάροντας με τους φίλους της έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Εύχομαι σε όλους σας να γιορτάζετε την κάθε μέρα με ανθρώπους που σας αγαπούν και αγαπάτε! Χθες είχα την χαρά και την τύχη να γιορτάζω με ανθρώπους με τους οποίους έχω μεγαλώσει και συνεχίζω να μεγαλώνω.. κάποιοι λείπουν από τη φωτογραφία , κάποιοι έλειπαν και από το χώρο αλλά ξέρω και νιώθω ότι είναι δίπλα μου! Και ελπίζω του χρόνου να είμαστε οοοοοοολοι μαζι»

Ωστόσο, φανερή ήταν η απουσία του Πάνου Βλάχου, αφού τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα τους θέλουν να μην είναι μαζί.

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εύχομαι σε όλους σας να γιορτάζετε την κάθε μέρα με ανθρώπους που σας αγαπούν και αγαπάτε! Χθες ειχα την χαρά και την τύχη να γιορτάζω με ανθρώπους με τους οποίους έχω μεγαλώσει και συνεχίζω να μεγαλώνω.. κάποιοι λείπουν απο τη φωτογραφία , κάποιοι έλειπαν και απο το χώρο αλλα ξερω και νιώθω οτι ειναι δίπλα μου! Και ελπίζω του χρόνου να ειμαστε οοοοοοολοι μαζι! Happy Birthday to … me ! ???? #birthday #birthdaygirl #thankyou #loveyou #tillnextyear #october18 #libra

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα