Lady Gaga: Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού αρραβώνα της

Εδώ και περίπου ένα χρόνο όλοι όσοι τύχαινε να συναντήσουν τη Lady Gaga κοιτούσαν αποσβολωμένοι το ροζ διαμάντι που στόλιζε το δάχτυλό της. Οι φήμες ήταν ξεκάθαρες: «Έχει δεσμό με τον μάνατζέρ της, Christian Carino». Εν τούτοις, η pop star ποτέ δεν είχε επιβεβαίωσει ή διαψεύσει τη φήμη αυτή. Ποτέ μέχρι τη βραδιά της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου, όταν ευχαρίστησε τον Carino αποκαλώντας τον «ο αρραβωνιαστικός μου» στην ομιλία της κατά την εκδήλωση Elle Women στο Χόλιγουντ.

Οι φήμες πως είναι ζευγάρι είχαν ξεσπάσει από την εμφάνισή της στο Superbowl πέρσι. Γιγαντώθηκαν, όμως, το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν και έκαναν λόγο για αρραβώνα του ζευγαριού. Φαίνεται πως η στιγμή που η Lady Gaga θα προέβαινε στην αποκάλυψη του αρραβώνα είχε επιλεγεί καιρό πριν, καθώς αυτή την εποχή κάνει πρεμιέρα η ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Bradley Cooper, A Star Is Born.

Ο Christian Carino δουλεύει στο γραφείο Creative Artists Agency, που εκπροσωπεί την τραγουδίστρια, αλλά και πολλούς ακόμη αστέρες. Λόγω του επαγγέλματός του, ο 49χρονος μοιάζει εξοικειωμένος με τη ζωή δίπλα σε σταρ. Φημολογείται πως το 2016 είχε δεσμό με την ηθοποιό του The Walking Dead, Lauren Cohan, ενώ ο φημισμένος σχεδιαστής, Tommy Hilfiger, είναι κολλητός του φίλος. Εκείνος, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με τη σύντροφό του. Ήταν μια selfie των δυο τους στο Λούβρο, όπου πόζαραν με φόντο τη Mona Lisa, και ο Carino έγραψε μια περιγραφή που θα μπορούσε να ταιριάζει τόσο στον πίνακα όσο και στην καλή του. Έχει, μάλιστα, χτυπήσει ένα τεράστιο τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο με το πρόσωπο της Lady Gaga…

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα