Οι προβλέψεις του Τριημέρου! (19/7 – 21/7)

Προβλέψεις τριημέρου από 19/7 έως και 21/7

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

Το τριήμερο αυτό έχει την χροιά μιας μεγαλύτερης εμπειρίας ίσως γιατί θα είστε πολύ ανοικτοί και αισιόδοξοι αλλά και κάπως υπερβολικοί. Η περιπετειώδης και ταξιδιάρικη φύση θα βγει σε πολλούς από εσάς, κυρίως σε Κριούς, Τοξότες και Υδροχόους. Από την Κυριακή και μετά όλοι θα σοβαρέψετε γιατί θα βγουν πολύ τα πρέπει και οι υποχρεώσεις προς όλους. Θα υπάρχει ένταση σε όλα τα επίπεδα. Αν προσέξετε και έχετε επίγνωση των πράξεών σας θα δείτε ότι κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι πρώτου δεκαήμερου θα φέρετε την ανατροπή εκεί που θέλετε χωρίς να έχετε τόσο αρνητικά αποτελέσματα. Καλό είναι να μην μπλέκεστε σε καυγάδες και κοινωνικές αναταραχές.

Κριός

Ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές και θετική σκέψη. Αυτό σας ενδυναμώνει και σας δίνει αισιοδοξία και χαρά. Μια καινούργια γνωριμία θα σας δώσει ένα γερό σπρώξιμο στο να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Από την Κυριακή και μετά θα αναλάβετε σοβαρό ρόλο και ίσως να γίνετε πολύ αυστηροί με κάποια πράγματα. Η οικογένεια θα παίξει ρόλο και κυρίως θα πρέπει να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά θέματα. Καλό είναι να μαζέψετε όλα τα άτομα κοντά σας και να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις σας. Κυρίως με Αιγόκερω και Καρκίνο. Η ένταση βέβαια θα υπάρχει γιατί θα έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία από παλιά. Για αυτό να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα οικογενειακά ή ακόμα και αποφάσεις επαγγελματικές.

Ταύρος

Είστε περισσότερο ελεύθεροι και θέλετε να είστε αρκετά ανεξάρτητοι και φιλικοί προς όλους αλλά για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να περιορίσετε τις δύσκολες πεποιθήσεις σας. Που μερικές φορές σας κρατούν φυλακισμένους και ανασφαλείς. Όταν πάντως παίρνετε απόφαση να λειτουργήσετε πιο θετικά θα δείτε ότι τα κακώς κείμενα θα αλλάξουν. Μέσα στον χώρο εργασίας σας θα υπάρχει ένα πρόσωπο πιθανόν και Τοξότης που μπορεί να σας ανοιχτεί πάρα πολύ. Από την Κυριακή και μετά θα μπείτε και πάλι σε τάξη και ασφάλεια και ίσως να κάνετε κάτι πολύ καλό για την δική σας κατάσταση. Η επιτυχία με ένα πρόσωπο θα είναι δεδομένη και θετική, κυρίως με Σκορπιό και Αιγόκερω.


Δίδυμοι

Νιώθετε πιο δυνατοί και αισιόδοξοι και κυρίως για ένα προσωπικό θέμα ή μια συνεργασία. Τα ανοίγματα που θα κάνετε ίσως να νιώθετε ότι θα σας εκθέσουν αλλά αν τα διαχειριστείτε καλά θα δείτε ότι θα έχετε επιτυχία. Πιθανόν να γνωρίσετε ένα δυναμικό Τοξότη και να απελευθερωθείτε από πολλά. Από την Κυριακή και μετά θα σοβαρέψετε κάπως και ίσως να γίνετε αρκετά πιο διεκδικητικοί και απαιτητικοί. Οι συναισθηματικές σας ευαισθησίες θα μεγαλώσουν αρκετά. Για αυτό καλό είναι να μην παραλογίζεστε και γίνεστε υπερβολικοί. Η σχέση με Καρκίνο, Σκορπιό ή Αιγόκερω θα διαφοροποιηθεί αρκετά και θα κινηθείτε με το να είστε πολύ πιο κοντά μαζί τους.

Καρκίνος

Έχετε γίνει πολύ επαναστάτες και ίσως με αυτόν τον τρόπο να αντιδράτε σε οτιδήποτε σας αρέσει ή σας βάζει σε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα ήδη είχατε. Παρόλο που επεκτείνεστε και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς ίσως να υπερβάλετε σε κάποια πράγματα. Για αυτό χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι σε οποιαδήποτε αντιξοότητα και αν σας συμβεί. Από την Κυριακή και μετά θα αλλάξει ο ρυθμός και θα δουλέψετε πιο οργανωμένα και περισσότερο θα έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους. Μερικοί από εσάς θα ανακατευτείτε με το να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις από τις οποίες πιθανόν είχατε απομονωθεί. Και το εν γένει κλίμα οικογενειακό και κοινωνικό θα σας κάνει πολύ καλό. Ο Καρκίνος, Ταύρος και Αιγόκερως θα σας πάνε θαυμάσια. Πιθανόν να πάρετε πάντως κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το θέμα μιας σχέσης και ίσως να αποφασίσετε για σοβαρό μέλλον.

Λέων

Ανανεώνεστε και νιώθετε πολύ θετικοί απέναντι σε κάποια πράγματα τα οποία δεν έρρεαν. Τώρα θα γίνει ένα μικρό θαύμα και θα σας απομονώσει οποιοδήποτε μπλοκάρισμα υπάρχει. Βασικά αν κοιτάξετε το μέσα σας θα δείτε ότι κάτι εκεί έχει αλλάξει και αντιμετωπίζετε τα πάντα από άλλη οπτική γωνία. Αν εμπεριέχει δύναμη και πίστη αυτή η στάση ζωής εσάς πάντα σας βοηθάει αλλά και σας περιορίζει θετικά το άρρωστο μερικές φορές εγώ σας το οποίο σας εμποδίζει να ζείτε ελεύθερα. Τώρα όμως ένας Τοξότης μπορεί να σας απελευθερώσει και να σας δείξει σημάδια μεγάλου ενδιαφέροντος. Από την Κυριακή και μετά θα υποχρεωθείτε να γίνετε περισσότερο τυπικοί και συγκρατημένοι με όλα. Η διάθεσή σας να κοντρολάρετε όλα τα θέματα θα κάνουν πολύ πιο δύσκολο το να φέρετε ισορροπίες. Κάποιες υποχρεώσεις θα σας πιέσουν και κυρίως κοινωνικές. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως μπορεί να είναι νέα γνωριμία.

Παρθένος

Απελευθερώνεστε και κινείστε σαν να είστε ένας διαφορετικός άνθρωπος. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει από την μια πλευρά καλό γιατί τουλάχιστον έχετε αισιοδοξία και χαρά για την ζωή. Αν φιλοσοφείτε κιόλας κάποια θέματα που σας συμβαίνουν θα δείτε ότι η ζωή μπορεί να έχει και μια ευχάριστη νότα περιπέτειας και καλοπέρασης κι όχι μόνο υπηρεσία και πρόγραμμα. Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που σας ανεβάζει την διάθεση και σας δίνει και όρια επέκτασης. Όποιος σας κάνει και ονειρεύεστε να ξέρετε ότι σας βοηθάει πολύ και επεκτείνει δημιουργικά τον ψυχισμό σας. Από την Κυριακή και μετά τα πράγματα θα μπουν σε μια μεγαλύτερη τάξη και σίγουρα θα νιώσετε ότι είστε μέσα στα δικά σας τα νερά. Ο Αιγόκερως θα κάνει την εμφάνισή του και ίσως να ξαναγυρίσετε πίσω σε μια σχέση η οποία θα σας δημιουργήσει ακόμα και την διάθεση να καταλήξετε σε κάτι πολύ καλό.

Ζυγός

Είστε στα πάνω σας γιατί είτε μπορεί να ταξιδεύετε, είτε να έχετε ήδη δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πάτε κάπου. Αν πάντως είστε έτσι δυναμικοί θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μια υπόθεση που σας απασχολεί. Όταν γενικά παίρνετε γνώσεις και κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας νιώθετε ότι με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεστε. Η διδασκαλία ενός πολύ ειδικού θέματος μπορεί να σας απασχολεί ακόμα και τώρα. Αυτό θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και γενικά μια καλή εκτίμηση της κατάστασης. Δίδυμος, Τοξότης και Υδροχόος μπορεί να σας συνοδεύσουν στα ταξίδια σας. Από την Κυριακή και μετά θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος κάποιων οικογενειακών περιστάσεων. Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα θα βοηθήσει. Η σχέση με τον Αιγόκερω θα διαφοροποιηθεί γιατί θα καταλάβει και αυτός ότι εσείς κάνετε προσπάθεια να γίνετε πολύ σωστοί στον ρόλο που έχετε αναλάβει. Μπορεί βέβαια να υπάρχουν εντάσεις και ίσως και υπερβολικές ευαισθησίες σε οτιδήποτε κάνετε για αυτό να είστε προσεκτικοί και κυρίως αποστασιοποιημένοι από τις συναισθηματικές κρίσεις οι οποίες δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας.

Σκορπιός

Ανανεώνεστε και γίνεστε πιο θετικοί με τα πάντα. Είναι καλό όταν αναζητάτε την οικονομική σας ανεξαρτησία αρκεί να μην το παραξηλώσετε μέσα από αγοραστικές υπερβολές. Πάντως από κάπου θα κερδίσετε χρήματα και θα είναι για σας πολύ σημαντικό. Η σχέση με έναν Δίδυμο γίνει αρκετά πιο αισθησιακή αλλά με το δικό σας το στίγμα που πάντα έχει πάθος και βαθύ συναίσθημα. Είναι πολύ σπουδαίο να κάθεστε και να απολαμβάνετε μια καλή κατάσταση μέσα στο σπίτι σας ή να είστε ξέγνοιαστοι και ανέμελοι γιατί εσείς σαν ζώδιο του νερού πάντα κάτι βρίσκετε και δεν αφήνετε σε ησυχία το μυαλό σας. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε αρκετά πιο σοβαροί και επιμελείς με διάφορα θέματα. Μπορεί να θέλετε να παγιώσετε μια κατάσταση η οποία να σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την επικοινωνία σας και τον χρόνο σας. Ένα ταξίδι πιθανόν με την οικογένεια να σας δημιουργήσει ασφάλεια. Ένας φίλος που περιμένετε από το εξωτερικό θα σας δώσει χαρά και πιθανόν να κάνετε πολλά πράγματα μαζί του.

Τοξότης

Θα είναι σημαντικές ημέρες για σας η Παρασκευή και το Σάββατο αφού θα επιστρέψετε στα πάτρια εδάφη και θα νιώσετε άνετα με το περιβάλλον και την κατάσταση που ρέει γύρω σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί πάντα χρειάζεστε ανανέωση και γενικά μια διάθεση αισιοδοξίας για να είστε καλά. Η ενδυναμωμένη πίστη σας η οποία θα σας δώσει μεγαλύτερη ορμή και δράση σε οτιδήποτε κάνετε θα σταθεροποιήσει τις αμφιβολίες σας και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε ακόμα και στόχους πολύ δύσκολους. Είναι σημαντική για σας η στάση και η φιλοσοφία ζωής γιατί με αυτόν τον τρόπο ξεπερνάτε όλες τις δυσκολίες σας. Χωρίς ηθική και φιλοσοφία ο Τοξότης περνάει μίζερα. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο σοβαροί και μεθοδικοί με τα θέματα των οικονομικών σας και ίσως να μπείτε και στον κόπο να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας.

Αιγόκερως

Είναι κάπως ιδιαίτερες οι ημέρες για σας, αφού θέλετε δεν θέλετε θα απομονωθείτε για να κάνετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν προσωπικά, χωρίς να έχει κανένας την γνώση των κινήσεων σας. Για αυτό αν είναι να μείνετε με τον εαυτό σας τουλάχιστον για σήμερα και αύριο κάντε τις σωστές αξιολογήσεις και μην αφήσετε αρνητικά συναισθήματα να σας σημαδέψουν. Ο Δίδυμος ή ο Τοξότης θα αποδειχθούν τελικά καλοί σας φίλοι η άτομα που είναι δίπλα σας. Αλλά μερικές φορές δεν μπορείτε να τα κοστολογήσετε σωστά. Η δημιουργική ένταση που θα έχετε από την Κυριακή θα εξασφαλίσει σε εσάς κάποια γρήγορα αποτελέσματα αλλά για να τα εισπράξετε θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα και πάνω από όλα να μην έχετε αντιπαλότητα. Ακόμα και μια σχέση που είναι πολύ στενή ίσως να σας δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί θα υπάρχουν αντιθέσεις μεταξύ σας. Ο Καρκίνος είναι πρωτοστάτης στους προβληματισμούς σας.

Υδροχόος

Έχετε ήδη το προβάδισμα σε πολλά πράγματα για αυτό μην επηρεάζεστε από κάποιες συνθήκες που έχετε στην καθημερινότητά σας. Η γενικά σας εικόνα δείχνει ότι είστε πολύ δυνατοί και γεμάτοι από ζωντάνια και αυτοπεποίθηση για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτό το πρόσωπο που δείχνετε για να εντυπωσιάσετε αλλά και να βρεθείτε μπροστά σε μια επαγγελματική υπόθεση. Οι φίλοι μπορούν να βοηθήσουν και να σας δώσουν ένα χεράκι οικειοθελώς. Η ερωτική σας ένταση θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο ανεξάρτητοι θα νιώσετε. Μέσα από μια παρέα θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία πιθανόν με Δίδυμο. Η ένα πρόσωπο που σας απασχολεί πάρα πολύ θα σας τηλεφωνήσει από εκεί που δεν το περιμένατε. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο συντηρητικοί και κυρίως περισσότερο μυστικοπαθείς για αυτό μπορεί να νιώσετε μοναξιά ή ακόμα και συναισθηματική ευαισθησία προερχόμενη από έναν Καρκίνο. Κυρίως θα αισθανθείτε μια ασάφεια για το τι θα γίνει και πού θα οδηγηθείτε σε μια σχέση η οποία δεν είναι και πολύ παρούσα στην ζωή σας. Να ξέρετε πάντως ότι παρόλο που δεν μπορείτε να το δείτε θα αναπτύξετε μια ιδιαίτερη αίσθηση από την ζωή αλλά μέσα από κάποιες δυσκολίες που τώρα σας φαίνονται βουνό.

Ιχθύες

Τα ανοίγματα που θα κάνετε θα δώσουν μια αισιόδοξη πλευρά της ζωής, χρειάζεται όμως να μην υπερεκτιμήσετε κάποιες καταστάσεις. Η κοινωνικότητά σας θα είναι πολύ έντονη και θα επεκταθείτε σε διάφορες παρέες και φιλίες. Θα συζητήσετε για μια δουλειά η οποία θα σας βγάλει από αδιέξοδα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι θα έχετε άποψη και πίστη για οτιδήποτε κάνετε αρκεί να είστε σταθεροί στα θέλω σας. Γιατί όλο και κάποιες εξωτερικές επιρροές έχετε. Από την Κυριακή και μετά θα έχετε μεγαλύτερη σταθερότητα και θα βρεθείτε μέσα σε φίλους ή άτομα που έχουν κάποια περισσότερη γνώση για την ζωή. Ο διάλογος θα είναι πολύ επιβοηθητικός αν γίνει μεταξύ εσάς και κάποιων ατόμων οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη πείρα ή κοινωνική θέση από εσάς.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα