Όλα τα μυστικά της μόδας σε 5 βιβλία

Αυτός είναι ο στόχος του φετινού καλοκαιριού! Εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε βιογραφίες ανθρώπων μέσα από τη μόδα που δεν θα πρέπει να λείπουν από τη βιβλιοθήκη σας!

Alexander McQueen: The Life and the Legacy: Μια βιογραφία του Alexander McQueen με εξαιρετικές κριτικές. Από την προσαρμογή του στο Savile Row, μέχρι το θάνατο του το 2010 και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το βιβλίο αυτό σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

 

Kate: The Kate Moss Book: Γραμμένο από την ίδια την Kate με τη βοήθεια συνεργατών της. Στο βιβλίο μαθαίνουμε για τη ζωή της, από τότε που ήταν μικρό κορίτσι έως το ακριβοπληρωμένο μοντέλο που είναι σήμερα. Πόσο εύκολος είναι τελικά ο δρόμος μέχρι την κορυφή;

 

Chanel: A woman of her own: Η αλήθεια είναι πως έχουν γραφτεί πολλά βιβλία για αυτόν τον θρύλο της μόδας, που λέγεται Chanel. Αυτό όμως, είναι ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο – βιβλίο, που ξεδιπλώνει τη ζωή της. Γραμμένο από τον Axel Madsen, παθιασμένο με τη γραφή βιογραφιών, αφού έχει στο ιστορικό του 12 ακόμα βιογραφίες διασήμων.

 

The little book of Prada: Όλη η ιστορία της Prada κλεισμένη σε αυτό το μικρό βιβλίο. Γραμμένο από τη στυλίστρια και δημοσιογράφο Laia Farran Graves, η οποία έχει εργασθεί σε Vogue, InStyle, Glamour, Marie Claire και Sunday Times Style, νομίζω πως έχει την εμπειρία για να γράψει ένα τέτοιο βιβλίο.

 

House of Versace: The untold story: Το πρώτο βιβλίο στα αγγλικά για τον οίκο Versace. από τη Deborah Ball. Glamour, έντονη σεξουαλικότητα, χλιδή και τόλμη, ποια είναι η αλήθεια για την ιταλική οικογένεια Versace; Η Deborah μάλλον γνωρίζει καλά!

 

Πηγή: fashionaddicted.gr

Σχετικά άρθρα