Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Μέγκαν Μαρκλ;

Ο Πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται βρίσκεται για 7η μέρα στην Αυστραλία μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ στο πλαίσια της περιοδείας τους. Αυτήν τη φορά όμως έκαναν ένα διάλειμμα από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και ταξίδεψαν στο νησί Φρέιζερ, στην πολιτεία Κουίνσλαντ.

Tο Σάββατο, το νιόπαντρο ζευγάρι παρευρέθη στους αγώνες Invictus, οι οποίοι άρχισαν με 2 ώρες καθυστέρηση λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Εκείνοι όμως, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά έκαναν και τη βόλτα τους στη θάλασσα με σκάφος.

Την είδηση της ημέρας ωστόσο δεν αποτέλεσε τόσο αυτό, όσο το γεγονός ότι την ώρα που περνούσε ένα διπλανό σκάφος, επιβάτης του πήδηξε στο σκάφος που βρισκόταν ο πρίγκιπας Χάρι και κυριολεκτικά τον πήρε αγκαλιά και τον σήκωσε ψηλά. εκδηλώνοντας έτσι την μεγάλη του χαρά για την γνωριμία με έναν γαλαζοαίματο.

Το… χαλαρό φόρεμα με το σκίσιμο

Λίγες ώρες αργότερα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ εθεάθησαν να κάνουν περίπατο στην περιοχή, με την Μέγκαν να κρατά την πλέον φουσκωμένη κοιλιά της.

Η Μάρκλ επέλεξε για αυτήν την χαλαρή εμφάνιση ένα οικολογικό αέρινο μακρύ φόρεμα Reformation, με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι στις αποχρώσεις του γκρι και καφέ σανδάλια Sarah Flint, τα οποία έχει ξανά προτιμήσει σε παλαιότερη εμφάνιση.

markle skisimo
Instagram/@kensingtonroyal

Η… εξομολόγηση για το φύλο;

Η έκπληξη της ημέρας αποτέλεσε πάντως η εξομολόγηση του πρίγκιπα Χάρι για το φύλο του μωρού. Συγκεκριμένα, όταν ο Χάρι παρευρέθηκε σε αγώνες ποδηλασίας μια γυναίκα του φώναξε πως ελπίζει το μωρό να είναι κορίτσι. Τότε ο πρίγκιπα Χάρι απάντησε «Το ίδιο ελπίζω και εγώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Woman: ”I hope is a girl!“ The Duke Of Sussex: ”So do I“ Does he knows something we don’t?! ???? But if is a boy, you guys better make this video disappear ???? (Rightful owner pls contact, so far unknown)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan & Harry ???? supporters (@harry_meghan_updates) στις

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το πρωτόκολλο κανένα βασιλικό ζευγάρι δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού πριν γεννηθεί, αν και υπάρχει τρόπος να βρεθεί ακόμα και στους δύο πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, μέσω εξέτασης αίματος.

Μήπως ο πρίγκιπας Χάρι «αποκάλυψε» ότι το μωρό θα είναι κοριτσάκι; Το μέλλον θα δείξει.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά άρθρα