Τι είπε η Λαμπρόγιαννη για την αντικαταστάτριά της στη «Μουρμούρα»;

Για το πώς της φαίνεται η “νέα του αγαπημένη” στην τηλεοπτική “Μουρμούρα” μίλησε στην κάμερα του Happy Day που τον συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.  Θυμίζουμε ότι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που ήταν το “ταίρι” του τα τελευταία πέντε χρόνια, έφυγε και τη θέση της πήρε η Κλέλια Ρένεση.

«Μετά από 5 χρόνια τηλεοπτικής συμβίωσης δεν είναι και τόσο εύκολο. Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι εξαιρετική ηθοποιός, εξαιρετική παρτενέρ για 5 χρόνια, μεγαλώσαμε μέσα σε αυτή τη σειρά, εξελίξαμε τις τεχνικές μας, αλλά τώρα πλέον ήρθε η Κλέλια Ρένεση με έναν πανέξυπνο σεναριακό τρόπο και είμαι καταγοητευμένος και από το υποκριτικό ταλέντο της Κλέλιας. Είναι εξαιρετική! Δέσαμε κατευθείαν με το καλημέρα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Μάλιστα, στη συνέχεια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε μάλιστα πως μίλησε με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της όταν είδε στη σειρά την Κλέλια Ρένεση. «Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μού έχει πει ήδη τη γνώμη της για την Κλέλια Ρένεση και είναι ενθουσιασμένη, χάρηκε πάρα πολύ», σχολίασε.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα