Greece Next top Model: Οι αντιδράσεις των κοριτσιών στο… make over (βίντεο)

Επεισόδιο… αλλαγής το χθεσινό του “Next Top Model 2”. Αντί να χαρακτηρίζεται από χαρά και ανυπομονησία των διαγωνιζομένων για το make-over και τη “μοντελοποίησή” τους, οι περισσότερες κοπέλες ξέσπασαν σε κλάματα και έπαθαν σχεδόν υστερία όταν είδαν το κούρεμα που τους προτάθηκε.

Παρά τις εντάσεις, βέβαια δεν σημειώθηκε καμία αποχώρηση καθώς όλα τα κορίτσια δέχτηκαν την αλλαγή χρώματος και κουρέματος στα μαλλιά τους. Να σημειωθεί ότι οι αλλαγές ήταν πραγματικά εντυπωσιακές στις περισσότερες.

Τις μεγαλύτερες αλλαγές στο στυλ τους είχαν η Ειρήνη Στεριανού, η Αγάπη και η Έλντα. Με εξαίρεση την Αγάπη, οι άλλες δύο κοπέλες ήταν αυτές που έπαθαν τη μεγαλύτερη “φρίκη”, καθώς τους πρότειναν να κόψουν σε αγορίστικο λουκ τα μαλλιά τους. Η Ειρήνη δεν ήθελε ούτε να βλέπει τον εαυτό της με κοντά μαλλιά. Μάλιστα, ήταν η μόνη που έβαλε τα κλάματα όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της στον καθρέφτη. Η δε Έλντα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, χάρη ωστόσο στην επέμβαση της Βίκυς Καγιά και της Έλενας Χριστοπούλου, δέχτηκε την… ξυριστική μηχανή και τις έβγαλε ασπροπρόσωπες.

https://www.youtube.com/watch?v=kafkk-zdyXY

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα