Ένταση και σκληρές αποκαλύψεις στη δίκη παιδοκτόνου της Πετρούπολης

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών συνεχίζεται σήμερα η δίκη του παιδοκτόνου της Πετρούπολης, ο οποίος κατηγορείται ότι στραγγάλισε, μαχαίρωσε και έκαψε την 18χρονη κόρη του Ειρήνη, μέσα στο σπίτι τους.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της Ειρήνης, η οποία ζητά να μάθει για ποιο λόγο ο σύζυγός της, στέρησε με τόσο σκληρό τρόπο τη ζωή της κόρης της.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η μητέρα της Ειρήνης και πρώην σύζυγος του 56χρονου, είπε ότι έζησε μαζί του 13 εφιαλτικά χρόνια. «Ήξερα ότι το τέλος του θα ήταν στη φυλακή».

Μάλιστα αποκάλυψε πως ο κατηγορούμενος «τρομοκρατούσε το παιδί μας» και πως ήταν «αδίστακτος».

«Μπήκα σπίτι και βρήκα παντού αίματα»

Στο δικαστήριο κατέθεσε όμως και ο νεαρός σύντροφος της Ειρήνης, τον οποίο ο πατέρας της φέρεται να μην ήθελε για την κόρη του, καθώς καταγόταν από την Αλβανία.

Όπως αποκάλυψε ο σύντροφος της Ειρήνης, ο 56χρονος παιδοκτόνος «με απείλησε με μαχαίρι όταν πήγα ένα απόγευμα στο σπίτι τους γιατί καυγάδιζαν με την Ειρήνη. “Κ*λ*αλβανέ θα σε σκοτώσω” μου είπε».

Μάλιστα πρόσθεσε πως ο 56χρονος «είναι τόσο δόλιος που μπορεί να κάνει τα πάντα», τονίζοντας όμως ότι «δεν περίμενα να σκοτώσει το παιδί του».

Τέλος, περιέγραψε και την ημέρα που μπήκε στο σπίτι της Πετρούπολης μετά τη φωτιά:

«Βρήκα παντού αίματα, σαν ταινία τρόμου».

Το χρονικό του εγκλήματος της Πετρούπολης

Στις 30 Αυγούστου του 2017 σύμφωνα με τη δικογραφία, ο πατέρας της Ειρήνης αφού της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, τη στραγγάλισε, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, το στήθος και το χέρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι τους.

Ο πατέρας της Ειρήνης αρνείται τις κατηγορίες. Μέσω του συνηγόρου είχε δηλώσει εξαρχής στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί να ανακαλέσει στη μνήμη του τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε δύο μέρες πριν το έγκλημα στην πρώην σύζυγό του

Δύο ημέρες πριν το έγκλημα, ο 56χρονος είχε στείλει μέσω του λογαριασμού του γιού του, το εξής μήνυμα στη πρώην γυναίκα του:

«Σου ξημέρωσε μαύρη μέρα και ζωή γλυκιά μου… Όσο αφόρητο πόνο μου έδινες καθημερινά στερώντας μου επανειλημμένα ακόμη και στη γιορτή του τον γιο μου, σου τον ανταποδίδω και ακόμη μεγαλύτερο…

Για να μάθεις κι εσύ τώρα να ζεις κάθε μέρα, από εδώ και πέρα γλυκιά μου, με πόνο και τύψεις. Λυπάμαι. Εσύ και η κόρη σου το αποφασίσατε.

Τα διάβασα τα μηνύματα της κόρης σου και τις βρισιές της και τα ψέματά της για μένα και τις προτροπές της προς εσένα για μένα για τους δικούς της λόγους.

Και τις ύπουλες βλέψεις της πίσω από την πλάτη μου καθώς επίσης τα απαξιωτικά μηνύματα τα δικά σου για μένα. Ύπουλα πίσω από την πλάτη μου… Λυπάμαι. Πόνεσα, πόνεσα πάρα πολύ. Όταν διαβάζεις αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι είμαστε πλέον και οι δυο ν… Τουλάχιστον θα έρθεις στην κ… μας τώρα. Κάτι είναι κι αυτό. Έδωσες πολύ πόνο και σου επιστρέφεται τώρα. Καλή αντάμωση… γλυκιά μου…».

Όταν του τηλεφώνησε η μητέρα ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έστειλε το μήνυμα .

Μία ημέρα πριν το έγκλημα η Ειρήνη, που δούλευε σε μαγαζί με ανδρικά ρούχα, λέει στη μητέρα της  ότι παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ο πατέρας ήταν αδιάφορος και δεν έκανε τίποτα στο σπίτι, εκείνη τη μέρα μαγείρεψε κοτόπουλο με πατάτες.

Ο διάλογος μεταξύ της 18χρονης και της μητέρας της είναι χαρακτηριστικός:

–    Έφτιαξε κοτόπουλο με πατάτες.

–    Σοβαρά;

–    Ναι!

–    Αλλάξαμε βλέπω…

–    Δεν αλλάζει. Απλά το παίζει καλός.

–    Το ξέρω ψυχή μου.

 

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα