Πώς θα χαρείς το σπίτι σου με τους φίλους σου;

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά!  Και σιγά σιγά έρχεται ο χειμώνας, με το κρύο, τις βροχές και ενίοτε τα χιόνια! Επειδή χειμωνιάζει, δεν σημαίνει όμως ότι εσύ δεν θα χαρείς την κάθε σου στιγμή με αγαπημένα σου πρόσωπα! Και αφού ο καιρός δεν θα επιτρέπει πολλές εξόδους, ευκαιρία να αρχίσεις να καλείς φίλους στο σπίτι σου, να τους μαγειρεύετε ωραία, να παίζετε παιχνίδια και να εκτονώνεστε και με λίγο κοινωνικό κουτσομπολιό, που κακά τα ψέματα σε όλους μας αρέσει

Ακόμα, επίλεξε τι ταινίες θα προτείνεις να δείτε, βγάλε από την αποθήκη τα επιτραπέζια, φτιάξε playlist με τραγούδια στον υπολογιστή και ετοιμάσου να χαρείς ποιοτικές στιγμές με φίλους!

Αλλά μη σε πιάσει πανικός για το πώς θα καθαρίσεις γρήγορα το σπίτι για να βγεις ασπροπρόσωπη!Χρειάζεσαι τα κατάλληλα… εργαλεία για να μπορείς να κάνεις σωστά και αποτελεσματικά τη δουλειά σου, να έχεις ένα γρήγορο αποτέλεσμα και το σπίτι να μοσχοβολάει καθαριότητα!

Tα προϊόντα που θα σας λύσουν τα χέρια!

Tα Προϊόντα ScotchBrite  μάς έστειλαν να δοκιμάσουμε μερικά εύχρηστα προϊόντα από τη γκάμα τους που μας βοηθάνε να χαιρόμαστε το σπίτι μας… πάντα καθαρό!

Έτσι φτιάξαμε ένα σύντομο πρόγραμμα καθαρισμού με τα προϊόντα που θα σου… λύσουν τα χέρια:

Τρίψιμο επιφανειών σε κουζίνα και μπάνιο!

Θέλεις ο νεροχύτης σου να μην έχει βρόμικα πιάτα και ποτήρια; Κανένα πρόβλημα! Πάρε στα χέρια σου το μπλε σφουγγάρι Scotch-Brite™. Μπορείς να καθαρίσεις χωρίς έννοια ευαίσθητα σκεύη όπως το αγαπημένο σου σερβίτσιο και εκείνα τα υπέροχα ποτήρια κρασιού που τόσο πολύ καμαρώνεις… γιατί  δεν χαράζει! .

scotch brite mple

 

 

 

Πανί Καθαρισμού Γενικής Χρήσης

Ξεσκόνισε τις επιφάνειες στο σαλόνι και στο δωμάτιό σου με το Scotch-Brite™ Πανί Γενικής Χρήσης, ιδανικό τόσο για ξεσκόνισμα όσο και για… υγρό καθάρισμα επιφανειών, όπως για παράδειγμα το τραπέζι της κουζίνας σου.

scotch brite pani genikis xrisis

Σφουγγάρισμα!

Αφού έχεις σκουπίσει καλά καλά το σπίτι κατά προτίμηση με την ηλεκτρική σου σκούπα, έρχεται η ώρα για το σφουγγάρισμα!

Μπορείς να επιλέξεις ένα κοντάρι με χρώμα αν είσαι λάτρης των χρωμάτων για να κάνεις το σφουγγάρισμα πιο… πολύχρωμο και διασκεδαστικό! Εφάρμοσε στο κοντάρι μια απορροφητική σφουγγαρίστρα, για ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι!

Η Scotch-Brite™ Σφουγγαρίστρα Μax Πράσινη είναι πρακτική, πολύ απορροφητική, εύκολη στη χρήση και καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να αφήνει νερά στο πέρασμά της. Παράλληλα, είναι ανθεκτική και έπειτα από πολλές χρήσεις!

Μαγείρεμα και πλύσιμο πιάτων!

 

Για να ολοκληρώσεις την προετοιμασία της υποδοχής των φίλων, χρειάζεται ιδανικά να μαγειρέψεις! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο και χρονοβόρο! Μερικά μεζεδάκια, πιτάκια, καμιά σπιτική πίτσα, σαλατούλα, ίσως και ένα γλυκάκι. Εξαρτάται από τον χρόνο, τη διάθεσή σου και την περίσταση!

Φυσικά, για να υποδεχτείς τους καλεσμένους σου, η κουζίνα σου πρέπει να είναι στην εντέλεια και να έχεις απομακρύνει πιάτα αλλά και κυρίως κατσαρόλες ή ταψιά που χρησιμοποίησες στο μαγείρεμα! Το σφουγγαράκι Scotch-Brite™ EXTREME θα σε βοηθήσει να κάνεις πολύ εύκολα και γρήγορα τη δουλειά σου. Καθαρίζει ακόμα και τα καμένα λίπη, χωρίς επίμονο τρίψιμο και μούλιασμα και γι αυτό είναι ιδανικό για κατσαρόλες, τηγάνια, σχάρες και ταψιά.

 

Για πιο επίμονα λίπη μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα συρματάκια Scotch-Brite™

 Μπορείς τώρα να νιώθεις περήφανη ότι είσαι άξια νοικοκυρά. Με ευκολία και αποτελεσματικότητα χάρη στα Προϊόντα Scotch-Brite™, νιώθεις το σπίτι σου καθαρό! Είναι ώρα λοιπόν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να γίνεις μια κούκλα και να είσαι μια λαμπερή και χαρούμενη οικοδέσποινα!

#sponsor

Σχετικά άρθρα