Κερδίστε ένα μοναδικό σετ φροντίδας στοματικής υγιεινής Zendium

To boro.gr δίνει τη δυνατότητα σε 3 νικητές να κερδίσουν από ένα μοναδικό σετ περιποίησης της στοματικής υγιεινής Zendium. To σετ περιλαμβάνει: 1) μια οδοντόκρεμα Zendium Gentle Whitening, 2) μια οδοντόκρεμα Sensitive και 3) μια οδοντόβουρτσα Complete Protection.

Οι οδοντόκρεμες Zendium

zendium1

Γιατί ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες οδοντόκρεμες; Διότι η σύστασή τους περιέχει  φυσικά συστατικά που ενισχύουν τα καλά βακτήρια του στόματος εμποδίζοντας έτσι τα επιβλαβή, που σχετίζονται με στοματικές ασθένειες. Έχει ήπια γεύση και ήπιο αφρισμό και είναι επομένως κατάλληλη και για τα ευαίσθητα στόματα.

Και το πιο σημαντικό; Δεν αλλοιώνει τη γεύση σας! Δοκιμάστε να πιείτε χυμό πορτοκάλι αφού βουρτσίσετε τα δόντια σας! Θα εκπλαγείτε!

Ζendium Gentle Whitening

zendium gentle whitening

Ήπια με το σμάλτο σας, η  οδοντόκρεμα Zendium επαναφέρει τη φυσική λευκότητα των δοντιών σας και χρησιμοποιεί φυσικά ένζυμα και πρωτεΐνες που προϋπάρχουν στο στόμα σας.

Zendium Sensitive

zendium sensitive

Ειδικά σχεδιασμένη για άτομα με ευαίσθητα δόντια, η Zendium χρησιμοποιεί τα ίδια φυσικά ένζυμα και πρωτεΐνες όπως και το στόμα σας.

Οδοντόβουρτσα  Ζendium Complete Protection

odontobourtsa zendium (1)

Μια οδοντόβουρτσα με λεπτές ίνες για απαλό καθαρισμό ενώ η μικρή της κεφαλή προσφέρει αποτελεσματική πρόσβαση στα δόντια

Συνοδεύει ιδανικά την οδοντόκρεμα Zendium Complete Protection Gentle Whitening.

Πώς να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, επιλέγοντας από τη λίστα στο σωστό διαγωνισμό,  αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους .

 

Σχετικά άρθρα