«Η Αντζελίνα Τζολί ώθησε τον Πιτ στο αλκοόλ και σε άλλες εξαρτήσεις»

H Lori Duggan-Heisler, στενή φίλη του Μπρατ Πιτ παραχώρησε συνέντευξη στο New Idea της Αυστραλίας στην οποία έκανε μια σειρά από αποκαλύψεις για τον Χολιγουντιανό σταρ και τα προβλήματα που εκείνος αντιμετωπίζει με το αλκοόλ.

Η Lori Duggan-Heisler δήλωσε πως νιώθει περήφανη για τα όσα έχει καταφέρει ο φίλος της μέχρι τώρα στην καριέρα του στο Χόλιγουντ αλλά τη λυπεί το γεγονός πως πλέον δεν μπορεί να χαρεί την επιτυχία του αφού παλεύει να ξεφύγει από τους δαίμονές του.

Η οικογενειακή φίλη του Πιτ τόνισε πως η αιτία «καταστροφής» του ηθοποιού είναι η Αντζελίνα Τζολί. Εκείνη ήταν που τον ώθησε στον αλκοολισμό και σε μια σειρά από άλλες εξαρτήσεις.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της σημειώνει: «Όλοι -ακόμα και η οικογένειά του- σοκαρίστηκε με τον τρόπο που ο Brad άλλαξε από τότε που γνώρισε την Angelina. Δεν μπορούσαμε να τον αναγνωρίσουμε. Δεν μπορεί να γίνει ευτυχισμένος πάλι. Έχει κρατήσει μόνο τις κακές συνήθειες που του άφησε η Jolie. Σοκαρίστηκα. Μου ραγίζει η καρδιά. Έκανε τα πάντα για τα παιδιά. Και τα παιδιά αυτά δεν ζουν καν μια κανονική ζωή. Οι γονείς του Brad ξέρω καλά πως ήθελαν να μείνει με τη Jennifer Aniston».

Τέλος η Lori υπογραμμίζει αποκαλύπτει πως σε μια συνάντηση που είχε με τον Pitt εκείνος της εξομολογήθηκε πως συνεχίζει να πίνει μέχρι και σήμερα.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα