Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 24/10

ΚΡΙΟΣ: Η σχέση σου δεν θα πάει καθόλου άσχημα, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έρθουν πολλές ευκαιρίες στα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, σκέψου πρώτα τι έχεις να του πεις. Γίνε συγκεκριμένος στον εαυτό σου για να μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και στον άλλον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Συζήτησε με το σύντροφό σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων, φίλε Δίδυμε, και αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που είσαι μόνος σου, πάρε τη ζωή στα χέρια σου και μην περιμένεις από τρίτους να σου γνωρίσουν το άτομο που θα ερωτευτείς. Βγες έξω και φλέρταρε και θα διαπιστώσεις ότι εσύ μόνο τελικά κινείς τα νήματα της ερωτικής σου ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις έξω από τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι μην κάθεσαι καθόλου στο σπίτι και βγες γρήγορα έξω να διασκεδάσεις. Ο έρωτας είναι κάπου εκεί γύρω και αν ακολουθήσεις το ένστικτο σου, η θετική όψη της ημέρας θα σε ευνοήσει για να τον βρεις.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στο σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Αν δεν είσαι σε σχέση, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα κάνεις αντιληπτά και στο σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να βελτιωθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου.

ΖΥΓΟΣ: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα προσπάθησε να διώξεις τυχόν αμφιβολίες και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξαναβρείς το χιούμορ σου και θα δεις ότι θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε απασχολούν αισθηματικά, και να είσαι σίγουρος ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου, είναι να μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έτσι φορτίζεις ψυχολογικά και το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο. Αν δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που μπορεί να σε στενοχωρούν ακόμη.

ΙΧΘΥΣ: Αισθηματικά, οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν πολύ σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με το ταίρι σου, ώστε να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα στη σχέση σου.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 24/10

Σχετικά άρθρα