Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 25/10

ΚΡΙΟΣ: Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου. Κάν’ το, γιατί αυτό θα ισορροπήσει τη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα αισθηματικά σου θα ευνοηθούν αυτή την περίοδο, μέσα από ένα πλήθος κοινωνικών επαφών, που θα σου φέρουν και τη γνωριμία που περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε αγαπητέ Ταύρε η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την περίοδο να μην σου αρέσει και τόσο. Αυτή η Πέμπτη όμως θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα με το σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις, ικανοποιητικές και δίκαιες και για τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος, με τα προσόντα και τη γοητεία που σε διακρίνει, να περιμένεις μία σημαντική γνωριμία να έρθει τώρα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην φορτίσεις σήμερα το ταίρι σου με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις πάνω σε άλλους τομείς. Εστίασε στα αισθηματικά και μίλα μαζί του για αυτά που σε ενδιαφέρουν στη σχέση σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση.

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Η μέρα ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Κι αν ακόμη είσαι ελεύθερος, συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό και ο χρόνος θα σε ανταμείψει με μία πολύ καλή γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ γεμάτο τρυφερές στιγμές και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Εσύ που έχεις ακόμη τη μοναξιά στη ζωή σου, αυτή είναι μια περίοδος που η γοητεία σου κάνει θραύση. Εκμεταλλεύσου την!!!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, στα αισθηματικά σου φρόντισε να σταθείς δίπλα στο σύντροφό σου και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του, γιατί μία τέτοια κίνηση θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις ταίρι μην απογοητεύεσαι. Μπορείς να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και η γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η σημερινή μέρα, θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σχέση σου, αν είσαι Τοξότης είναι σε καλά επίπεδα και θα γίνουν συζητήσεις με το σύντροφό σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομά τους. Και αν ακόμη παλεύεις να διώξεις τη μοναξιά από το πλάι σου δραστηριοποιήσου πιο έντονα και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, ώστε να έρθεις σε επαφή και με άλλους ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αισθηματική σου ζωή είναι καλή μέρα για να ξεπεράσεις αμφιβολίες, σχετικές με το σύντροφό σου. Η επικοινωνία σας ευνοείται και μπορείτε να καθίσετε ήρεμα και να κουβεντιάσετε τα τελευταία γεγονότα της σχέσης σας, που σας έχουν ψυχράνει. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, μην μείνεις αυτό το βράδυ κλεισμένος στο σπίτι και βγες έξω με την παρέα σου για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ που θα γίνουν, μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά σε αυτόν ή αυτήν που αναζητάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα, με επικοινωνία και όμορφες στιγμές, αλλά και ξεκαθαρίσματα για τη σχέση σου. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, η γοητεία σου σε βοηθά να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις θετικά ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΣ: Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/10

Σχετικά άρθρα