Η Μαντόνα αναζητά σεφ με αμοιβή 110.000 λίρες τον χρόνο!

Έχει και η Μαντόνα τα προβλήματα της και αυτό που την απασχολεί είναι να βρει τον σωστό σεφ για να μαγειρεύει στην ίδια και την οικογένειά της. Μάλιστα, έβαλε και σχετική αγγελία σε βρετανικό σάιτ, όπου αναφέρεται ότι αναζητά σεφ για το σπίτι της, ο οποίος πρέπει να γνωρίζει να μαγειρεύει «κοσέρ» (σ.σ. έτσι αποκαλείται το σύνολο των εβραϊκών κανόνων σχετικά με την διατροφή). Μάλιστα, στην αγγελία διευκρινίζεται ότι «Ο σεφ δεν θα διαχειρίζεται μια κουζίνα kosher, αλλά πρέπει να είναι εξοικειωμένος με όλους τους βασικούς κανόνες (γάλα και κρέας δεν σερβίρονται μαζί, καθόλου χοιρινό, καθόλου οστρακοειδή κλπ)».

Ο σεφ θα πρέπει επίσης να είναι διατεθειμένος να μένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στα σπίτια της σταρ της ποπ στο Λονδίνο, τη Λισαβόνα και τη Νέα Υόρκη.

Η Μαντόνα θα πληρώνει 110.000 λίρες τον χρόνο τον σεφ που θα κατακτήσει τη θέση, αλλά οι απαιτήσεις της ασφαλώς δεν τελειώνουν στα ταξίδια και το κοσέρ.

Όπως γράφει στην αγγελία, η σταρ-εργοδότρια θέλει τα γεύματά της υγιεινά και απλά και κατάλληλα για όλη της την οικογένεια. Επίσης, κάνει σαφές ότι έχει αδυναμία στην ιταλική κουζίνα -ειδικά στο ριζότο, στην ασιατική κουζίνα όπου αγαπημένα της πιάτα είναι το σούσι και το σασίμι, ενώ αναφέρει ότι της αρέσουν πολλές ευρωπαϊκές και αμερικάνικες συνταγές.

Με όλα αυτά που ζητάει, σε συνδυασμό με τον γνωστό απαιτητικό της χαρακτήρα, ίσως να μην συγκέντρωνε και πολλές αιτήσεις από τοπ σεφ, όμως η αλήθεια είναι ότι η Μαντόνα πληρώνει τόσο καλά γι′ αυτή τη δουλειά, που οι περισσότεροι θα σπεύσουν.

Πηγή: huffingtonpost.gr


Σχετικά άρθρα