Η… πριγκιπική εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον με την τιάρα της Νταϊάνα

Η Κέιτ Μίντλετον έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό στα πριγκιπικά της καθήκοντα ύστερα από το ολιγόμηνο διάλειμμα λόγω της γέννησης του τρίτου της παιδιού. Πάντα σικ και καλοντυμένη, αυτή τη φορά επέλεξε ένα λούκ σωστής πριγκίπισσας, βγαλμένο από παραμύθι!

Ενώ τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκονται διαρκώς στραμμένα στη νέα δούκισσα, τη Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά μετά την ανακοίνωση της πρώτης της εγκυμοσύνης, η Κέιτ Μίντλετον, μητέρα ήδη τριών παιδιών, περνάει στην… αντεπίθεση με μια εμφάνιση απίστευτα εντυπωσιακή! Φορώντας μια γαλάζια τουαλέτα με την υπογραφή του μεγάλου σχεδιαστή Alexander McQueen, τράβηξε τα βλέμματα και έλαμψε στο δείπνο προς τιμήν της βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας.

Το φόρεμα ανέδειξαν τόσο τα κοσμήματα που επέλεξε όσο και εντυπωσιακότατη τιάρα, από τη συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα! Αυτό το ιδιαίτερο κόσμημα, που τόσο πολύ αγαπούσε η Νταϊάνα, αποτελείται από 19 αψίδες με διαμάντια και το δώρισε η βασίλισσα Ελισάβετ στη νύφη της τη μέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο!

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον φοράει τη συγκεκριμένη τιάρα!

Η Κέιτ φόρεσε στο λαιμό της ένα επίσης εντυπωσιακό κολιέ με πέρλες και διαμάντια, δώρο του VII στη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα της Δανίας!

Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή της εμφάνιση:

Με πληροφορίες από aufeminin.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια έξοδός της μετά τη γέννηση του γιου της

H ιστορική φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με την τιάρα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Νταϊάνα: Η θλιμμένη πριγκίπισσα που λάτρεψαν οι Βρετανοί- Η απιστία του Καρόλου, η βουλιμία και οι 4 απόπειρες αυτοκτονίας

 

 

 

Σχετικά άρθρα