2 στάσεις που (τελικά) απεχθάνονται οι γυναίκες!

Όπως και σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς μας, έτσι και στο σεξ και την καθημερινή μας σεξουαλική ζωή υπάρχουν κάποιοι «μύθοι», που έχουν… χτιστεί είτε από κάποιες φήμες είτε από κάποια λανθασμένη αντίληψη, που μπορεί να υπάρχει και έχουμε καταφέρει να τη διαιωνίζουμε με το πέρασμα των χρόνων.

Ένας τέτοιος… μύθος αφορά και δύο στάσεις στο σεξ, που ενώ όλοι μπορεί να θεωρούν ότι είναι οι αγαπημένες των γυναικών, τελικά αποδεικνύεται βάσει σχετικών ερευνών, αλλά και μαρτυριών ότι πολύ απλά δεν θέλουν ούτε να ακούν για αυτές, για συγκεκριμένους λόγους.

Ας δούμε, όμως, μαζί ποιες είναι οι στάσεις αυτές και για ποιος λόγους οι γυναίκες, αν μπορούσαν, θα τις απέφευγαν διαρκώς.

Στα «τέσσερα»

Ενώ οι φήμες θέλουν τη στάση «στα τέσσερα» να είναι η πιο αγαπημένη των γυναικών, η πραγματικότητα θα έρθει να ανατρέψει τις φαντασιώσεις πολλών εκπροσώπων του ανδρικού φύλου, που θεωρούν ότι οι γυναίκες την ευχαριστιούνται όσο τίποτα άλλο.

Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες δεν τη θέλουν διότι τις επηρεάζει τόσο σεξουαλικά όσο και σωματικά. Σεξουαλικά, διότι η διείσδυση που γίνεται είναι σε πολλές περιπτώσεις πολύ έντονη, με αποτέλεσμα ειδικά αν ο σύντροφός σου έχει μεγάλο πέος, να έχεις κάποια δυσφορία κατά τη διείσδυση.

Αναφορικά με την σωματική σου κατάσταση, η στάση «στα τέσσερα» κάνει κακό τόσο στη μέση τους όσο και στα γόνατα, καθώς μπορεί να… κοιτάει τον τοίχο για αρκετή ώρα.

Επίσης, η τάση του άνδρα στη συγκεκριμένη στάση να δίνει… ξυλιές στα οπίσθια της γυναίκας είναι επίσης μια συνήθεια που κάνει τη στάση αυτή σχετικά απεχθή στις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου.

Η στάση «69»

Θεωρείται η στάση της απόλυτης στοματικής ηδονής! Ότι είναι το καλύτερο για μια γυναίκα, καθώς ενώ προσφέρει απόλαυση στον καλό της κι εκείνος παράλληλα κάνει το ίδιο.

Κι όμως, σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολλών γυναικών η στάση «69» δεν είναι και τόσο προσφιλής μεταξύ τους, διότι όπως απλά λένε δεν τις βολεύει. Κι αυτό, γιατί ενώ ξαπλώνουν μπρούμυτα επάνω στον καλό τους είναι πολύ πιθανό να βρεθούν με μια απότομη κίνηση κάτω από το κρεβάτι, κινδυνεύοντας να χτυπήσουν τη μέση, αλλά και τον αυχένα τους.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να σε πιέσει να κάνεις κάτι που δεν θέλεις. Εφόσον θέλεις να απολαύσεις το σεξ με τον παρτενέρ σου, θα πρέπει να εφαρμόσεις τις στάσεις που εσύ θέλεις και αγαπάς για να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής και σεξουαλικής απόλαυσης.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

 

Σχετικά άρθρα