Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/10

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης σήμερα και οι επανασυνδέσεις είναι γεγονός! Πολλά τα πισωγύρισμα και οι επανασυνδέσεις με πρώην έρωτες, ιδίως για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Αφήνεις πίσω το παρελθόν, Κριέ, θέλεις να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα και αναλαμβάνεις τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν – ίσως και κάποιες που δεν πρέπει. Αυτό σε οδηγεί σε καινούργιες φάσεις της ζωής σου Είναι μία ευνοϊκή μέρα και θα γευτείς το θρίαμβο ή την αναγνώριση από τους γύρω σου. Απόλαυσέ το, αφού πραγματικά το αξίζεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνεις αυτό που σου αρέσει τη σημερινή ημέρα, Ταύρε, χωρίς να σε απασχολεί καθόλου η όποια κριτική δέχεσαι. Αυτό βέβαια ενέχει το ρίσκο να σε θεωρήσουν οι άλλοι λίγο επιπόλαιο. Ο αυθορμητισμός σου για κάθε καινούργια εμπειρία και η έντονη επαναστατική σου διάθεση σε κάνουν ασταμάτητο, είτε αντιστέκεσαι στους άλλους ή τους δίνεις τροφή για σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο επίκεντρο της κριτικής, Δίδυμέ μου. Έχεις όμως λάθος άποψη και δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αφού σήμερα ο εγωκεντρισμός δε σε αφήνει να δεις καθαρά τι γίνεται γύρω σου, ενώ δε δέχεσαι ούτε τις συμβουλές ατόμων που πραγματικά σε αγαπούν και γίνεσαι αρνητικός απέναντί τους. Δείξε λίγη ψυχραιμία, πάρε το χρόνο σου και σκέψου, πως οι άλλοι μόνο να σε βοηθήσουν θέλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σήμερα, Καρκίνε μου. Είσαι μπροστά σε δίλημμα, αφού βρίσκεσαι σ’ ένα «μονοπάτι», όπου και οι δύο δρόμοι που σου ανοίγονται έχουν ουσιαστικά τις ίδιες προοπτικές. Η αβεβαιότητα σε τρομάζει λίγο, καθώς φοβάσαι το λάθος ή την αυστηρή κριτική που μπορεί να εισπράξεις. Εμπιστεύσου λίγο περισσότερο τη διάθεσή σου και αυτή θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ: Δυσκολεύεσαι να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου, Λέων μου, έχεις την τάση να αποκτήσεις υλικά αγαθά κι έχεις προσκολληθεί σε αυτό. Η φιλοδοξία σου για τα «θέλω» σου συνήθως υπερνικά τα εμπόδια που μπαίνουν μπροστά σου. Πρόσεξε όμως λίγο παραπάνω, επειδή οι επιδιώξεις σου θα σε φέρουν αντιμέτωπο με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Βλέπεις, δεν έχουν όλοι την απαιτούμενη κατανόηση, όπως δείχνεις εσύ σε ανάλογες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα λάβεις σοβαρά υπ’ όψιν σου, Παρθένε, λόγια τρίτων, επειδή θα χρειαστεί να μεσολαβήσεις για να λύσεις ένα πρόβλημα που απασχολεί κάποιο δικό σου άτομο. Το καλό με σένα είναι, ότι σήμερα θα σε διακατέχει η αμεροληψία κι αυτό θα το αναγνωρίσουν οι γύρω σου. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητά σου θα βοηθήσουν να βρεθεί η επιδιωκόμενη λύση.Αποζητάς σήμερα την απομόνωση, Ζυγέ μου, και την απομάκρυνση από τους γύρω σου, ώστε ν’ αποφύγεις τις πικρές αλήθειες της ζωής. Μην περιμένεις όμως να καταλάβουν αμέσως οι γύρω σου τις δικές σου ανησυχίες, αλλά δώσ’ τους χρόνο στο ν’ αποδεχτούν αυτή σου την εσωτερική ανάγκη και ιδιαίτερα μην απογοητεύεσαι από αυτή τους τη στάση. Θα θελήσεις να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, που όμως θα πραγματοποιηθεί αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Αποζητάς σήμερα την απομόνωση, Ζυγέ μου, και την απομάκρυνση από τους γύρω σου, ώστε ν’ αποφύγεις τις πικρές αλήθειες της ζωής. Μην περιμένεις όμως να καταλάβουν αμέσως οι γύρω σου τις δικές σου ανησυχίες, αλλά δώσ’ τους χρόνο στο ν’ αποδεχτούν αυτή σου την εσωτερική ανάγκη και ιδιαίτερα μην απογοητεύεσαι από αυτή τους τη στάση. Θα θελήσεις να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, που όμως θα πραγματοποιηθεί αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το απαράμιλλο θάρρος σου, Σκορπιέ, σε βοηθά να αντιμετωπίσεις παγίδες που προσπαθούν να σου βάλουν. Σήμερα, η ψυχική σου δύναμη σε κάνει να μην αφήνεις περιθώρια για κακόβουλες κριτικές, αντιμετωπίζεις κατάματα τους γύρω σου, αφού έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα, ενώ η ισχυρή σου θέληση σε βγάζει από δυσκολίες. Με αυτό τον τρόπο οι άλλοι αποδέχονται την υπεροχή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευκαιρίες, Τοξότη, πολλές και σε διάφορους τομείς, θα σου παρουσιαστούν σήμερα. Η κοινωνική σου θέση δείχνει να είναι σταθερή, με αποτέλεσμα να έχεις πολλές προτάσεις για να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα. Η ικανότητά σου να ελίσσεσαι και ν’ αποφεύγεις τις κακοτοπιές, που οι άλλοι θα προσπαθήσουν για ακόμα μία φορά να σου βάλουν, θα σε ξεμπλέξει και πάλι. Η καλή σου διάθεση θα είναι στο απόγειο της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ωριμότητα και η κατανόηση για τους γύρω σου, Αιγόκερε, θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας. Η πνευματική σου ευεξία θα είναι βάλσαμο σε οικογενειακά θέματα που πρέπει να διευθετήσεις. Θα νιώσεις ευχάριστα βοηθώντας τα δικά σου άτομα κι αυτό θα σου δημιουργήσει μία αίσθηση πληρότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δίπλα σου σήμερα, Υδροχόε, θα βρεθεί ένα άτομο που θα θελήσει να σε χαλιναγωγήσει. Αυτό κρύβει τον κίνδυνο μιας δικής σου ακραίας αντίδρασης, οπότε καλό θα ήταν ν’ ακούσεις πρώτα με προσοχή τις απόψεις του πάνω σε θέματα που αφορούν και τους δυο σας. Οι γνώσεις του μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμες μακροπρόθεσμα.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις πλέον, Ιχθύ, ξεκάθαρες απαντήσεις σε ερωτήματα που σε βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα και βλέπεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία το πως θ’ αντιμετωπίσεις πρόσωπα, με τα οποία το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί λόγω άσχημων συγκυριών. Θα διαπιστώσεις, ότι αυτή σου η στάση θα σε απελευθερώσει από ένα βάρος, ενώ θα καταλάβεις ότι κι οι άλλοι ήταν σε παρόμοια κατάσταση με σένα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 26/10

Σχετικά άρθρα