Σίσσυ Χρηστίδου: Τι απαντά μέσω Instagram για το… χαμό που έχει γίνει με τα κιλά της;

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής, Happy Day για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο Παύλος Σταματόπουλος με μια ανάρτηση στο Instagram, τοποθετήθηκε και απάντησε με τον τρόπο του στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τα κιλά της κουμπάρας και συνεργάτιδάς του.
Μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά της και τα υπονοούμε σχετική με την πρεμιέρα της, η παρουσιάστρια δεν άντεξε και τοποθετήθηκε κι εκείνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά στα stories της:

«Σήμερα ετοίμασα ένα βιντεάκι που αφορά όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θα το παίξω όμως γιατί έπαιξε και ένα υπονοούμενο για την απάντηση του Παύλου. Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει. Θέλω όμως να σου πω κάποια πράγματα. Θα το κάνω την Κυριακή το μεσημέρι», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Μη δεις την εκπομπή, αν είναι να τη δεις γι’ αυτό τον λόγο. Έχει πολλούς άλλους λόγους να τη δεις, αλλά όχι δε θα μιλήσουμε γι΄ αυτό».

Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα από το Instagram της…

Δείτε και τις φωτογραφίες με τα σχόλια που ανέβασε:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εμπνευσμένη από το post της @elianoula , ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσυ όχι? Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι! Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπιτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω. Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε… το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemonii

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Πηγή: gossiptv.gr

Σχετικά άρθρα