Δηλώσεις Λιάγκα και Αρναούτογλου για την παραίτηση Κανάκη

Εδώ και λίγες ώρες γνωρίζουμε πως ο Αντώνης Κανάκης έληξε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και μάλιστα με αιχμές κατά του καναλιού, ενώ σύμφωνα με το Happy Day δεν είναι απίθανο να δούμε τις δύο πλευρές να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Όσον αφορά την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα για την λήξη της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με τον σταθμό του Αμαρουσίου, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε σχετικά στο Happy Day: «Μίλησα με τον Γιώργο Λιάγκα και αυτό που μου είπε είναι ότι ουδέποτε έχει φωτογραφίσει τον Αντώνη Κανάκη… Ο Γιώργος ισχυρίζεται ότι είναι άλλο πρόσωπο και όχι ο Αντώνης»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την πλευρά της προσέθεσε: «Μου θυμίζει όταν σπάει ένα βάζο και ουδείς ξέρει τίποτα… Έσπασε μόνο του από τον αέρα»!

Εκτός από τον Γιώργο Λιάγκα, ένα από τα πρόσωπα για το οποίο επίσης φημολογείται πως δεν έχει ακόμα εκπομπή στον ΑΝΤ1 εξαιτίας του Αντώνη Κανάκη, είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Έτσι, ο παρουσιαστής μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο που τον συνάντησε πριν την ραδιοφωνική εκπομπή του. Συγκεκριμένα, ρτήθηκε για όλα όσα ακούγονται για τη σχέση του με τον Κανάκη, αλλά και την απόφαση του τελευταίου να λήξει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια.

Ο Γρηγόρης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι στενάχωρο καθετί που συμβαίνει όταν λύεται μια συνεργασία τόσων χρόνων. Εμένα, πραγματικά, μου φάνηκε πάρα πολύ παράξενο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη και ότι πρόβλημα επαγγελματικό είχαμε το λύναμε ή γράφοντας ένα μήνυμα ή ένα e-mail, από τότε που δεν κάνουμε τόση παρέα όση κάναμε πριν. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Σίγουρα πολύ στενάχωρο όταν μία συνεργασία λύνεται μετά από 21 χρόνια. Δεν είχα ποτέ κανέναν διαξιφισμό, καμιά διαμάχη με τον Αντώνη. Πάντα ό,τι είχαμε να λύσουμε, το λύναμε μεταξύ μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Σχετικά άρθρα