Sex toys: Πόσο κινδυνεύεις από τον… δονητή σου;

Κακά τα ψέματα, τα sex toys και συγκεκριμένα οι δονητές έχουν μπει για τα καλά στην σεξουαλική μας καθημερινότητα, αποτελώντας εχέγγυο σεξουαλικής υγείας και καλής σεξουαλικής ζωής.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η χρήση δονητή όχι μονο κατα τον αυνανισμό, αλλά και κατά την σεξουαλική επαφή με τον σύνοτρόφ σου πάει την όλη πράξη σε άλλο… επίπεδο, ενώ σε βοηθάει να ζήσεις απίστευτες στιγμές ηδονής και απόλαυσης στο σεξ.

Όμως, η αρχαία ρήση «παν μέτρον άριστον» δεν προέκυψε τυχαία. Κι αυτό γιατί η χρήση του δονητή και των sex toys γενικότερα μπορεί να γίνει άκρως εθιστική και να σου δημιουργήσει πολύ μεγάλο πρόβλημα υγείας.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μια γυναίκας από την Αυστραλία, η οποία αφού χώρισε από έναν μάλλον κακό γάμο, αποφάσισε να προμηθευτεί έναν δονητή σε σχήμα κουνελιού, ώστε να… γεμίσει τα άδεια βράδυα της και να ζεστάνει με κάποιον τρόπο το κρεβάτι της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ίδια μετά από κάποιες πρώτες έπαφές με τον δονητή της, στη συνέχεια «γλυκάθηκε» και άρχισε να τον χρησιμοποιεί πολλές φορές τη μέρα, προκειμένου να φτάνει σε οργασμό που τόσο της είχε λείψει. Μάλιστα, έφτασε να τον χρησιμοποιεί ακόμα και 6 φορές την ημέρα.

Αποτέλεσμα; Κάποια στιγμή ένιωσε έντον πυελικό πόνο. Αρχικά, απευθύνθηκε στον γυναικολόγο της, ο οποίος όμως δεν της είπε ότι είναι κάτι σοβαρό καθησυχάζοντάς την. Επειδή, όμως, κάθε φορά που πήγαινε να βάλει τον δονητή στον κόλπο της ο πόνος γινόταν ακόμα πιο έντονος, αποφάσισε να πάρει και μια δεύτερη γνώμη.

Από την επίσκεψή της αυτή στον γιατρό, προέκυψε ότι από τη συχνή χρήση του δονητή  – «κούνελου» η γυναίκα είχε υποστεί ρήξη κόλπου, εξού και οι έντονοι πόνοι που είχε.

Ηθικό δίδαγμα: Χρησιμοποιείτε άφοβα τον δονητή σας, αλλά πάντα με μέτρο και προσοχή, ώστε να μην είναι ο αυνανισμός ή η σεξουαλική επαφή σας επίπονες διαδικασίες, αλλά πηγή σεξουαλικής απόλαυσης και ηδονής.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Σχετικά άρθρα