Ιδέες για… diy τρομακτικές Halloween εμφανίσεις

Το Ηalloween πλησιάζει και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό να είσαι καλεσμένη σε ένα… τρομακτικό πάρτι! Δεν χρειάζεται να ξοδεύεσαι να αγοράζεις κοστούμια, μπορείς να κάνεις μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση με ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου: Μαύρο, κόκκινο, άσπρο, μπλε, μοβ σκούρο, πράσινο σκούρο και γκρι θα είναι τα χρώματα που θα πρέπει να βρεις στην ντουλάπα σου και στην ντουλάπα της μαμάς σου!

Το σημαντικό στο Halloween άλλωστε είναι το μακιγιάζ. Εκεί πρέπει να δώσεις την προσοχή σου! Αν βέβαια δεν είσαι τόσο καλή σε αυτό ή δεν έχεις τα κατάλληλα χρώματα, τότε μπορείς να βάλεις περισσότερη φαντασία και δημιουργικότητα στα κοστούμια! Αν και το ιδανικό είναι να τα συνδυάσεις και τα δυο για το τέλειο αποτέλεσμα!

Δες παρακάτω ιδέες για στολές:

Cruella de vil

Νυχτερίδα

Με ένα μαύρο φόρεμα που όλες έχουμε και ένα μαύρο ύφασμα (και από φουλάρι ή παλιά μπλούζα ή φόρεμα δικό σου ή της μαμάς σου) μπορείς να φτιάξεις την τέλεια στολή!

Πώς θα φτιάξεις τα φτερά της νυχτερίδας;

Μπορείς να φτιάξεις και στέκα!

Maleficient
Συνδύασε μαυρόασπρο με κόκκινες λεπτομέρειες

Για να είναι πραγματικά τρομακτικό βάψε άσπρο όλο σου το πρόσωπο!

Ή κάπως έτσι:

Μάγισσα

Με ένα total black look, είτε φόρεμα που έχεις είτε φόρεμα που θα αναδιαμορφώσεις και ένα καπέλο, που μπορείς να φτιάξεις ή να αγοράσεις (μπορεί και να έχεις ήδη)!

Ή στέκα:

Ν. Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

20 διαφορετικές προτάσεις μακιγιάζ για το Halloween

Τα καλύτερα Halloween κοστούμια για γονείς και παιδιά

Halloween: Ιδέες για στολές της -πολύ- τελευταίας στιγμής!

 

Σχετικά άρθρα