Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έξαλλη με το bullying για τα κιλά της Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και τα κιλά της έγιναν θέμα τις τελευταίες ημέρες με παρουσιάστριες, πανελίστες και… λοιπούς να εκφράζουν τη δική τους γνώμη και να σχολιάζουν την εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει είναι κάτι που εξόργισε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός, όπως εξέφρασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγινε έξαλλη με το bullying που υφίσταται η Σίσσυ Χρηστίδου και παίρνοντας το μέρος της, απάντησε σε όσους κρίνουν τους άλλους από την εμφάνιση τους είτε με χιούμορ, είτε χωρίς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

«Έχω θυμώσει και στεναχωρηθεί πολύ για το δημόσιο bullying. Έχουν ξεφύγει στην τηλεόραση, νομίζουν πως όποιος έχει βήμα μπορεί να λέει ότι θέλει και να κρίνει απροκάλυπτα, χωρίς να σκέφτεται την ψυχολογία του άλλου ανθρώπου που δέχεται την κριτική» είπε.

Και συνέχισε: «Είναι επικίνδυνο να λες για μία γυναίκα που είναι πρότυπο για άλλες γυναίκες πως τρώει το φαγητό που μαγείρεψε για τα παιδιά της. Αυτή η γυναίκα είναι μάνα, σύζυγος, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια. Πως θα νιώθουν όλες οι άλλες γυναίκες που βλέπουν το πρότυπο τους να κρίνεται με αυτό τον τρόπο;».

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα σχόλια για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου και οι αντιδράσεις (Βίντεο)

 

 

Σχετικά άρθρα