Το Ολυμπίειο και η Πύλη του Αδριανού έγιναν… ροζ για καλό σκοπό!

Σε μια υπέροχη φθινοπωρινή βραδιά, με γεμάτη πανσέληνο και πλήθος κόσμου που συμμετείχε στο κάλεσμα των Estee Lauder Companies, έγινε πριν από λίγες μέρες η φωταγώγηση δύο πολύ σημαντικών μνημείων της Αθήνας, του Ολυμπίειου και της Πύλης του Αδριανού με ροζ χρώμα, στέλνοντας για μια ακόμη χρονιά το ηχηρό μήνυμα της εκστρατείας ενημέρωσης, που φέτος εστιάζει στην ανάγκη δράσης μέσα από ένα απλό, αλλά πολύ δυνατό μήνυμα: Ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! Its #TimeToEndBreastCancer. Η κα Ελένη Μενεγάκη, Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies πάτησε το κουμπί που φωταγώγησε τα δύο μνημεία, υπό τους ήχους της μουσικής του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Η φωταγώγηση των δύο μνημείων που αποτελεί και την κορύφωση των δράσεων στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης των Estee Lauder Companies, αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε το 1992 από την Evelyn Lauder και στόχο έχει να υπενθυμίσει με έναν δυναμικό και πρωτότυπο τρόπο την σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, σύντομο χαιρετισμό απηυθύναν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, και ο χειρουργός μαστού και Πρόεδρος της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρίας Ίαση Στήριξη «ΕΜΕΙΣ», κ. Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης.

Αμέσως μετά την εκδήλωση φωταγώγησης, ακολούθησε φιλανθρωπικό δείπνο, με στόχο την ενίσχυση της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρίας ΙΑΣΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της ιατρικής κοινότητας, του επιχειρηματικού και επιστημονικού χώρου, αλλά και του χώρου των ΜΜΕ που με την ευαισθησία και την ενεργή συμμετοχή τους, συνέβαλαν για μια ακόμη χρονιά στο έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. που εστιάζει στην προσφορά πλήρους ιατρικής περίθαλψης σε ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες με καρκίνο μαστού.

H Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Brand Manager Estee Lauder & Tom Ford Balkans με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας κα Λιολιώ Κολυπέρα και μέλη/φίλες του Συλλόγου

Η Estée Lauder ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές που με την ευγενική τους συμμετοχή συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και της διάδοσης του μηνύματος της Εκστρατείας:

Η ομάδα της Estée Lauder και της Darphin
 • Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
 • Τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς
 • Την Εφορία Αρχαιοτήτων της πόλης των Αθηνών
 • Την κυρία Ελένη Μενεγάκη, Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της EsteeLauder
 • Τον συνθέτη, κύριο Δημήτρη Κοντόπουλο
 • Τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και με τις φωτογραφίες του βοήθησε να μεταδώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα.
 • Την εταιρία ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟ για την ευγενική υποστήριξη του φιλανθρωπικού δείπνου για
 • Την εταιρία HiPower για τον φωτισμό του Σταδίου

H φετινή εκστρατεία ενημέρωσης τωνEstée Lauder Companiesέχει θέσει ως στόχο την συγκέντρωση $8 εκατομμυρίων σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις που στόχο έχουν να εκπαιδεύσουν, να ενημερώσουν και να εμπνεύσουν.

Από αριστερά: Η κα Μπέττυ Καζακοπούλου, Πρόεδρος PR & Influence της Ogilvy, η κα Κατερίνα Γκαμηλιάρη, BrandManagerτων EsteeLauderCompanies, ο κ. Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» και η κα Πελίνα Θέμελη της EsteeLauder.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

 • Φωτισμό σημαντικών κτιρίων, μνημείων σε όλο τον κόσμο – μεταξύ των οποίων το Empire State Building, στη Νέα Υόρκη, ο Πύργος του Άιφελ, στο Παρίσι, και το Lotte World Tower, στη Σεούλ με το ροζ χρώμα της καμπάνιας και στόχο την ενημέρωση
 • Ένα κίνημα με κοινωνικό χαρακτήρα για την σύμπραξη όσο το δυνατών περισσότερων στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς καρκίνο μέσα από το hashtag #TimeToEndBreastCancer και την αναφορά @esteelaudercompanies
 • Διανομή ενημερωτικού υλικού και προσφορά της ροζ κορδέλας σε όλα τα σημεία πώλησης προϊόντων EstéeLauder παγκοσμίως
 • Κινητοποίηση των 46.000 εργαζομένων στην εταιρία σε όλο τον κόσμο για να μοιραστούν το μήνυμα της καμπάνιας
 • Στην Ελλάδα συγκεντρώνονται χρήματα μέσω φιλανθρωπικών δράσεων για την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ), αλλά και μέσω του συλλεκτικού pinkribbonbracelet, σχεδιασμένο από τον Dukas, που διατίθεται στα σημεία πώλησης EsteeLauder, αλλά και σε επιλεγμένα φαρμακεία από το δίκτυο της Darphin.
Από αριστερά ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας, η Έλενη Μενεγάκη, Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού των EsteeLauderCompanies, η κα ΛιολιώΚολυπέρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, η κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», και η κα Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Brand Manager Estee Lauder & Tom Ford Balkans

 

Ο καρκίνος του μαστού, μας αφορά όλους! Ας βάλουμε ένα τέλος! #TimeToEndBreastCancer

 

 

 

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X