Ετοιμάζεται ο Σπαλιάρας για το Nomads; Τι ρόλο θα έχει εκεί;

Το να κάνεις μια επένδυση σε ένα είδος τηλεοπτικού προγράμματος που θεωρείς ότι θα πουλήσει και να μην πάει καλά, δεν είναι λόγος να νιώσεις ντροπή. Πόνταρες, έχασες, πας παρακάτω. Όταν αυτό το πρόγραμμα κοστίζει πολύ, τότε πονάει και δεν θες να το παρατήσεις τόσο εύκολα. Καταφεύγεις λοιπόν σε κινήσεις πανικού κι απελπισίας. Όπως κάνει ο ΑΝΤ1 με το Nomads.

Το 13,3% που σημείωσε το επεισόδιο της Κυριακής θα μπορούσε να θεωρηθεί και πρόοδος για το Nomads, αν σκεφτούμε ότι τις υπόλοιπες μέρες προβολής ξεπερνάει με πολλή δυσκολία το 12,5%. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί πως πρόκειται για ακόμα μια παταγώδη αποτυχία του ΑΝΤ1 που συνεχίζει στον δρόμο των αποτυχιών.

Η αποτυχία βέβαια είναι ένα κομμάτι. Η τηλεοπτική «αξιοπρέπεια» είναι κάτι που δεν πρέπει με τίποτα να χάνεται. Η επιλογή των ιθυνόντων να «κλέψουν» από τη λάμψη του πρώτου Survivor, δείχνει πόσο απελπισμένοι είναι. Τι ακριβώς κάνουν; Στέλνουν στη Μαδαγασκάρη παίχτες του ριάλιτι που σάρωσε τηλεοπτικά και έπεισε τους πάντες ότι είναι καιρός να αρχίσει ξανά αυτή η τηλεοπτική κατηφόρα.
Γιάννης Σπαλιάρας, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζυ, Μαριάννα Καλέργη και Στέλιος Χανταμπάκης ετοιμάζονται για να πάνε στο Nomads, πιθανότατα για να λειτουργήσουν συμβουλευτικά προς τους παίχτες. Χωρίς να αποκλείεται η παραμονή τους για παραπάνω από μια βδομάδα που είναι το αρχικό πλάνο. Τη συγκεκριμένη κίνηση αποκάλυψε ο Κωνσταντινος Βασάλος στην εκπομπή της Χρηστίδου στο Open TV. Εν ολίγοις, ο ΑΝΤ1 παίρνει τα «τηλεοπτικά προϊόντα» που έφτιαξε ο ΣΚΑΪ και επιχειρεί την ύστατη προσπάθεια.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σχετικά άρθρα