Αυνανισμός: Βοήθα τον να φτάσει σε οργασμό με μια κίνηση!

Το να προσφέρεις ηδονή στον καλό σου είναι σίγουρα ό, τι πιο όμορφο μπορεί να κάνει μια γυναίκα για τον σύντροφό της, τη σχέση τους αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.

Και τούτο, γιατί έχει και η ίδια το αίσθημα της ικανοποίησης, μιας και θα έχει μόλις χαρίσει μοναδική απόλαυση στον καλό της, κάνοντας τον να «τελειώσει».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν αναφερόμαστε στην ηδονή που του προσφέρεις κατά την διείσδυση, δηλαδή στη διάρκεια του κανονικού (λεγόμενου) σεξ, αλλά μέσω του αυνανισμού. Με απλά λόγια, κατά τη διαδικασία της χειρανακούφισης, την οποία και κάνει η γυναίκα στον σύντροφό της.

Σίγουρα θα έχεις διαβάσει ή ακούσει ή και θα έχεις εφαρμόσει διάφορες τεχνικές για να αυνανίσεις ακόμα καλύτερα και απολαυστικότερα το πέος του καλού σου, όμως υπάρχει ένα μικρό… μυστικό που όχι μόνο θα σε βοηθήσει να τον χαλαρώσεις ακόμα καλύτερα αλλά και θα τον ερεθίσει πάρα πολύ.

Αναφερόμαστε στο σημείο της βαλάνου και πώς θα μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελος και των δυο σας.

Τι εννοούμε;

Στην κορυφή της βαλάνου, θα έχεις παρατηρήσει μια μικρή τρυπούλα. Αυτό επιστημονικά λέγεται έξω στόμιο ουρήθρας και φυσικά είναι η απόληξη της ουρήθρας του άνδρα, από την οποία αποβάλλονται τα ούρα.

Από αυτή φυσικά θα έχεις παρατηρήσεις ότι εκκρίνονται τόσο τα προσπερματικά υγρά, όσο και το ίδιο το σπέρμα.

Τι θα κάνεις;

Καθώς τον αυνανίζεις, με σταθερή αλλά όχι ιδιαίτερα σφιχτή λαβή, μιας και ελλοχεύουν τραυματισμοί, περνάς την επιφάνεια του αντίχειρά σου πάνω από αυτή την τρύπα.

Ένα απλό… ξύσιμο είναι αρκετό όχι μόνο για να ερεθίσεις τον καλό σου, αλλά και για να τον κάνεις να «τελειώσει» ακόμα πιο έντονα!

Προσοχή! Δύο πολύ βασικά πράγματα πρέπει να έχεις υπόψη σου:

  • Ποτέ δεν αγγίζεις την τρύπα αυτή με το νύχι σου μιας και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, όπως και η υπόλοιπη βάλανος, αλλιώς θα προκαλέσεις μεγάλο πόνο στον σύντροφό σου.
  • Επίσης, την ώρα που φτάνει σε κορύφωση μην ξεχαστείς και αφήσεις το δάχτυλό σου επάνω στην τρύπα, καλύπτοντάς της, διότι αυτό που θα καταφέρεις θα είναι το σπέρμα να εκτοξευθεί από εδώ και από εκεί, με το περισσότερο να προσγειώνεται επάνω σου!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ. 

Σχετικά άρθρα