Στοματικό σεξ: Η στάση που θα τον κάνει… άλογο! (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα πιο απολαυστικά είδη σεξ, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες, είναι το να τους κάνει ο/η σύντροφός τους στοματικό σεξ.

Εκτός από την απόλυτη ηδονή και τους τρομακτικούς σε ένταση και μέγεθος οργασμούς που μπορεί να έχεις, εάν ο καλός σου ξέρει να το κάνει καλά, το στοματικό σεξ σου χαρίζει χαλάρωση, ηρεμία και πάνω από όλα καλή διάθεση.

Κι αν ακόμα έχεις παράπονα από τον παρτενέρ σου ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά, επίτρεψέ μας να σου προτείνουμε μια πολύ καλή στάση για να απολαύσεις το στοματικό σεξ όσο τίποτα άλλο!

Η στάση του Κένταυρου

Όπως πιθανότατα να γνωρίζεις, οι Κένταυροι στην Μυθολογία ήταν άνδρες οι οποίοι ήταν από τη μέση και κάτω σαν άλογα, δηλαδή είχα τον κορμό αλόγου με τέσσερα πόδια.

Αυτό κράτα το διότι έχει σημασία για τη συνέχεια και την οικονομία της συζήτησης.

Πώς θα την κάνεις;

Το βάρος πέφτει στον καλό σου περισσότερο, ο οποίος καλείται να αφήσει την άνεση των όσων ήξερε μέχρι τώρα και να δοκιμάσει κάτι καινούριο, ώστε να σε στείλει με το στόμα του στους 7 ουρανούς της σεξουαλικής απόλαυσης.

Εκείνος είναι που κάθεται στα τέσσερα, κανονικά στηριζόμενος – ως άλλος Κένταυρος – στα γόνατα και τις παλάμες του. Εσύ, όρθια, και με ελαφρώς ανοιγμένα πόδια παίρνεις θέση μπροστά του, φέρνοντας το αιδοίο σου στο ύψος του στόματός του.

Από εκεί κι έπειτα, ανασηκώνοντας το κεφάλι του και κατ’ επέκταση τον λαιμό του έχει άμεση επαφή με τον κόλπο σου, τον οποίο και μπορεί να… περιποιηθεί δεόντως.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα