Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Ένα όνομα που αξίζει εκατομμύρια και ένας μεγάλος έρωτας – Η περιουσία τους που πλησιάζει το 1 δισ., η γνωριμία τους και τα 4 παιδιά τους

Οι Μπέκαμ, όπως τους αποκαλούμε πλέον, είναι συχνά στην επικαιρότητα καθώς είναι ένα ζευγάρι που απλά ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Οι φήμες για τον χωρισμό τους κάθε τόσο ανακυκλώνονται. Φυσικά υπάρχουν και δημοσιεύματα για τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ που γίνονται με αφορμή επιχειρηματικές επιτυχίες ή άλλου είδους επιτεύγματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον ξένο τύπο ήθελαν τη Βικτόρια να νιώθει… ταπεινωμένη από τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο αυστραλιανό show «The Sunday Project». Αυτό που λέγεται ότι στεναχώρησε τη Βικτόρια ήταν ότι ο σύζυγός της δήλωσε ότι ο γάμος είναι κάτι που «απαιτεί σκληρή δουλειά». Φυσικά αυτά τα δημοσιεύματα μπορεί να διαψευστούν στην πράξη όπως και εκείνα που τους θέλουν κάθε λίγο και λιγάκι στα χωρίσματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Το άλλο γεγονός που απασχόλησε το τελευταίο διάστημα τα Μέσα ήταν τα 10 χρόνια που έκλεισε η επωνυμία ρούχων της Βικτόρια στον χώρο της μόδας. Με αφορμή αυτό το γεγονός την είδαμε στο εξώφυλλο της αυστραλιανής αλλά και στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue Οκτωβρίου στο οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκε με τα 4 παιδιά της.
Ποιοι ήταν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια πριν γίνουν οι… Μπέκαμ; Ποια ήταν η ζωή τους πριν τη συνάντησή τους αλλά και ποια η πορεία τους μετά;

david-beckham-8
Φωτογραφία :Facebook/David Beckham

Ποιος ήταν ο Ντέιβιντ πριν γνωρίσει τη Βικτόρια

Ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόσεφ Μπέκαμ γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1975 και έχει δύο αδερφές, μία μικρότερη και μία μεγαλύτερη. Η μητέρα του Σάντρα Τζορτζίνα Μπέκαμ Γουέστ ήταν κομμώτρια και ο πατέρας του Ντέιβιντ Έντουαρντ Άλαν “Τεντ” Μπέκαμ ασχολιόταν με ηλεκτρικές συσκευές. Μπορεί να μην είχαν στο μυαλό τους ότι ο γιος τους θα γινόταν ένας επιτυχημένος ποδοσφαιριστής παγκοσμίου φήμης ωστόσο ο Ντέιβιντ το ήξερε από μικρός. Όταν οι δάσκαλοι του στο σχολείο τον ρωτούσαν τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει εκείνος ξεκάθαρο απαντούσε ότι θα γίνει διάσημος ποδοσφαιριστής. Μπορεί στο σχολείο να μην τον… έπαιρναν στα σοβαρά ωστόσο από μικρός είχε δείξει δείγματα ότι είχε κλίση στο ποδόσφαιρο. Φοίτησε σε αθλητικό σχολείο και ήταν στην ομάδα του σχολείου του.

Η καριέρα του ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Ήδη στα 16 του χρόνια έγινε δεκτός στην ακαδημία της Μάντσεστερ. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να αφήσει το σπίτι του στο Λονδίνο και να μετακομίσει στο αγγλικό λιμάνι. Η ένταξή του στην ομάδα δεν αργεί να έρθει. Σε ηλικία μόλις 17 ετών θα κάνει το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο ενώ μέχρι το 1995 θα έχει γίνει βασικός της ομάδας της Μάντσεστερ, δηλαδή σε ηλικία 20 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Ποια ήταν η Βικτόρια πριν γνωρίσει τον Ντέιβιντ

Η Βικτόρια Άνταμς, όπως είναι το πατρικό της όνομα, είναι σχεδόν έναν χρόνο μεγαλύτερη από τον Ντέιβιντ αφού γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1974. Η Βικτόρια πέρασε άνετα παιδικά χρόνια αφού η οικογένειά της είχε αρκετά χρήματα. Ο πατέρα της, Άντονι Γουίλιαμς Άνταμς, ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός ενώ η μητέρα της, Ζακλίν (ή Τζάκι), ήταν ασφαλίστρια και κομμώτρια. Ο πλούτος που είχε η οικογένεια πολλές φορές έφερνε σε δύσκολη θέση τη Βικτόρια η οποία ζητούσε από τον πατέρα της να μην την αφήνει έξω από το σχολείο με τη Ρολς Ρόις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Αρχικά η Βικτόρια θέλησε να ασχοληθεί με τον χορό. Ξεκίνησε μπαλέτο από πολύ μικρή οπότε όταν στα 17 θέλησε να σπουδάσει χορό στο Laine Theatre Arts College ήταν μία φυσική συνέχεια. Ύστερα από σπουδές 3 χρόνων μετακόμισε στο Λονδίνο για να προσπαθήσει να κάνει καριέρα ως χορεύτρια. Η μουσική μπήκε στη ζωή της από τα μαθητικά της χρόνια αφού τότε συμμετείχε στη μουσική μπάντα Persuation. Φυσικά αυτό απείχε από την μετέπειτα εξέλιξή της στον χώρο της μουσικής. Η συμμετοχή της στις Spice Girls έγινε όταν συμμετείχε στο casting και ήταν μία από τις 5 τυχερές που ξεχώρισαν ανάμεσα σε 400 κοπέλες. Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 1996 και πούλησε περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

victoria-david-beckham-6
Φωτογραφία :Facebook/David Beckham

Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος σε μικρή ηλικία

Η Βικτόρια τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους είχε εξομολογηθεί με ενθουσιασμό : «Γνώρισα τον άνθρωπο που ξέρω ότι θα γεράσω μαζί του». Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1997 σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όπου εκείνος αγωνιζόταν κι εκείνη είχε πάει ως θεατής. Η χημεία τους ήταν ιδανική από την αρχή. Μετά από κάποιους μήνες αρραβωνιάστηκαν ενώ δύο χρόνια μετά θα γίνονταν σύζυγοι. Το 1999 όταν έγινε ο γάμος ο Ντέιβιντ ήταν μόλις 24 χρονών και η Βικτόρια 25. Ίσως γι αυτό τα δημοσιεύματα τους χωρίζουν τόσο συχνά γιατί μάλλον δεν μπορούν να πιστέψουν ότι καταφέρνουν και διατηρούν την αγάπη τους ζωντανή ύστερα από περίπου 20 χρόνια γάμου και 4 παιδιά. Ο γάμος τους φυσικά ήταν το γεγονός της χρονιάς στη Μ. Βρετανία, ενώ «έσπασε» κάθε ρεκόρ, αφού το κόστος ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο δολάρια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Ο πρώτος τους γιος Μπρούκλιν ήρθε την ίδια χρονιά που παντρεύτηκαν. Ακολούθησαν ο γιος τους Ρόμεο το 2002 και ο γιος τους Κρουζ-Ντέβιντ, το 2005. Τελευταία απέκτησαν την κόρη τους Χάρπερ η οποία είναι 7 χρονών σήμερα.

victoria-david-beckham-4
Φωτογραφία :Facebook/David Beckham

Η καριέρα του ζευγαριού

Μόλις ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια ενώθηκαν ήταν σαν να έδωσαν μία νέα δυναμική στο όνομα Μπέκαμ. Εκείνος έγινε ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τον χώρο του ποδοσφαίρου κατακτώντας πολλούς τίτλους. Έχει γραφτεί στην ιστορία ως ο μοναδικός Άγγλος παίκτης που έχει σκοράρει σε τρεις τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου (1998, 2002, 2006). Βέβαια είναι και ο μοναδικό αρχηγός της εθνικής Αγγλίας που έχει αποβληθεί σε αγώνα. Πριν «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του» κατάφερε και σήκωσε 19 τρόπαια εκ των οποίων τα 15 ήταν με την Μάντσεστερ από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

victoria-david-beckham-7
Φωτογραφία :Facebook/David Beckham

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έβγαλε λεφτά μόνο από το ποδόσφαιρο. Το μοναδικό του στιλ απέκτησε πολλούς οπαδούς οπότε δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είδαμε σε διαφημίσεις. Πλέον στην κατοχή του έχει και μία ομάδα ποδοσφαίρου.

Από την άλλη η Βικτόρια Μπέκαμ ύστερα από τη διάλυση των Spice Girls έκανε κάποιες δουλειές μόνη της ωστόσο κάποια στιγμή άφησε πίσω της την μουσική. Αποφάσισε πριν 10 χρόνια να μπει στον χώρο της μόδας και να… τον κατακτήσει. Το brand name της πλέον έχει γίνει ανάρπαστο. Η επιτυχημένη της πορεία ήταν που οδήγησε να βρίσκεται αυτόν τον μήνα στο εξώφυλλο της Vogue.

victoria-david-beckham-2

Οι Μπέκαμ πλέον έχουν αποκτήσει ένα ισχυρό όνομα τόσο στον χώρο των διασήμων όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο. Δημοσιεύματα του 2015 ήθελαν το ζευγάρι να έχει ξεπεράσει την περιουσία που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ. Ειδικοί της London School of Marketing είχαν εκτιμήσει το ποσό μετρώντας τα χρόνια και τις δραστηριότητές του ζευγαριού σε πολλούς τομείς και το έβγαλαν στα 771 εκατομμύρια δολάρια.

victoria-david-beckham

Σχετικά άρθρα