Μελέτη – Μαροσούλης: «Πέσαμε από την αρχή στα βαθιά αλλά ξέρουμε καλό κολύμπι»

Από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο η μικρή Αλεξάνδρα, εδώ και έξι μήνες, η Ελεονώρα Μελέτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η παρουσιάστρια άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ η σχέση της με τον άντρα της έγινε ακόμη πιο δυνατή.

Με αφορμή την ερώτηση μιας θαυμάστριας της έγραψε ένα άρθρο στο προσωπικό της blog, με τίτλο «Πως αλλάζει τη ζωή ενός ζευγαριού ο ερχομός ενός παιδιού;» και εξομολογήθηκε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη σχέση της με τον Θοδωρή.

«Για εμάς το ζήτημα δεν είναι πως αλλάζει η ζωή ενός ζευγαριού με τον ερχομό ενός παιδιού. Η ζωή μας από την αρχή είχε σε πρώτο πλάνο και ένα παιδί. Για εμάς το ερώτημα είναι πότε επιτέλους θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα πάρουμε την πληρότητα που νιώθουμε ως γονείς και την ανυπομονησία του να φλερτάρουμε και πάλι ως ζευγάρι που μόλις γνωρίστηκε, και να εξαφανιστούμε» έγραψε.

«Το καλό στη δική μας περίπτωση είναι πως έχουμε σε αναμονή μία έντονη καψούρα που δεν χάθηκε από το σοκ της αλλαγής, γιατί δεν κληθήκαμε να ζήσουμε καμία ουσιαστική αλλαγή. Έχουμε μία μαγεία που δεν απομυθοποιήθηκε από την ρουτίνα και τη φθορά γιατί δεν ζήσαμε ποτέ χωρίς το βάρος μίας σχέσης με ευθύνες. Πέσαμε από την αρχή στα βαθιά, απλά και οι δύο, ξέρουμε καλό, πολύ καλό κολύμπι» σχολίασε στη συνέχεια.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα