Αντ. Κανάκης: Από ποια κανάλια δέχτηκε πρόταση;

Μέσα από δημόσια επιστολή που έστειλε ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Κανάκης μοιάζει ήδη να δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από όλα τα μεγάλα κανάλια της χώρας, ανάμεσα σε αυτά ακόμα και το υπό σύσταση κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Αν και στο κανάλι του Αμαρουσίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στο Down Town, διευθυντικά στελέχη φέρονται να δηλώνουν: «ευτυχώς έφυγε ο Κανάκης και θα μπορέσουμε να βγάλουμε πρόγραμμα», για τον παραγωγό και παρουσιαστή τα πράγματα είναι διαφορετικά.

«Γνωρίζοντας τον Αντώνη δεν νομίζω ότι θα κλείσει άμεσα κάποια νέα συνεργασία. Τη συγκεκριμένη επιστολή την επιμελούνταν επί τρεις εβδομάδες θέλοντας να είναι απόλυτα καλυμμένος, ηθικά και νομικά. Φανταστείτε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να συμφωνήσει με ένα νέο κανάλι. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε την οδηγία να συνεχίσουμε κανονικά να εργαζόμαστε για τις εκπομπές. Μάλιστα, για να μην μας δημιουργήσει ανασφάλεια, περίμενε πρώτα, να κοινοποιηθεί η επιστολή παραίτησης στα Μέσα και ύστερα μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Πριν λίγες ώρες γυρίσαμε και το trailer του Ράδιο Αρβύλα», δήλωσε άνθρωπος από το team του στο περιοδικό.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα