3 συμβουλές για να τον κατακτήσεις

Αν η αυτοπεποίθησή σου είναι στα Τάρταρα και δεν ξέρεις πώς να κατακτήσεις αυτόν που σου αρέσει, δεν χρειάζεται να ξοδεύεσαι αγοράζοντας ρούχα, αρώματα και είδη μακιγιάζ! Μπορείς πιο απλά να τον σαγηνεύσεις με τα δικά σου όπλα!

Οι ειδικοί σού δίνουν 3 χρυσές συμβουλές!

Καλύτερα να είσαι αυθεντική για να τον κερδίσεις!

Η Sylvie Tenenbaum, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας συμβουλεύει να προσπαθείς να είσαι ο εαυτός σου όταν συναναστρέφεσαι με τους άλλους και να μην προσποιείσαι κάποια άλλη. Είναι καλό επομένως, να δουλέψεις λίγο την αυτοπεποίθησή σου, να βρεις ποια είναι τα καλά σου σημεία, πού βρίσκεται η γοητεία σου αλλά και να προσέξεις την εμφάνισή σου χωρίς υπερβολές! Σημαντικά όπλα γοητείας; Η εξυπνάδα, το χιούμορ, ο αυθορμητισμός. Είναι πολύ πιο γοητευτικά από ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Και το πιο σημαντικό: να είσαι λιγότερο αυστηρή με τον εαυτό σου και περισσότερο με τους άλλους!

agkalia

Να αναρωτιέσαι ποιες είναι οι ανάγκες του και οι προσδοκίες του από σένα

Ο Stéphane Edouard, κοινωνιολόγος λέει ότι πρέπει να καταλάβεις πρώτα τι άντρα έχεις απέναντί σου για να δεις κατά πόσο ταιριάζουν οι προσδοκίες που έχετε ο ένας από τον άλλο. Τι περιμένει από σένα; Τι ζητάει από μια σχέση; Θέλει σχέση ή φοβάται τη δέσμευση. Προτού ξεκινήσεις κάτι με κάποιον, πρέπει να τα μελετήσεις αυτά και να πράξεις αναλόγως!

Στη συνέχεια, αφού έχεις συνειδητοποιήσει ποια είναι τα καλά σου σημεία, τόνισέ τα και προσπάθησε να τα “κουμπώσεις” στις δικές του προσδοκίες. Αν κουμπώνουν βέβαια!

Επίσης, ο Stéphane Edouard τονίζει ότι ακόμα και αν είσαι κολλημένη με κάποιον, πρέπει να είσαι ανοικτή στους υπόλοιπους, να γνωρίζεις νέα άτομα, να απαντάς θετικά στο φλερτ γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συναντήσεις τον άντρα της ζωής σου!

erotas

Οι 5 “χρυσοί κανόνες” της γοητείας!

  • Για να κατακτήσεις κάποιον πρέπει να έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση αλλά όχι υπερβολική γιατί ρισκάρεις να γίνεσαι σνομπ
  • Μην ξεχνάς ποτέ να προσέχεις την εμφάνισή σου και να δείχνεις ποθητή και σέξι, ακόμα και αν ποντάρεις να τον σαγηνεύσεις με άλλα σου ατού, όπως το χιούμορ και η εξυπνάδα σου!
  • Κάθε προσπάθεια… κατάκτησης ουσιαστικά θέλει μια μέθοδο, μια στρατηγική. Είναι καλύτερο να προσπαθείς να κανονίζεις συναντήσεις, ακόμα και αν η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η επιθυμητή. Από κοντά μόνο μπορείς να τον κερδίσεις!
  • Προσοχή στις νέες μεθόδους σαγήνης που υποσκάπτουν την προσωπική επαφή και καλλιεργούν την ταχύτητα… Η τέχνη της γοητείας θέλει χρόνο και εγγύτητα!
  • Σε περίπτωση που πετύχεις να κάνετε σχέση, μην σταματήσετε να τον γοητεύεις! Έτσι κρατάς άσβεστη τη φλόγα!

Νίκη Κοσκινά

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πόσες κατακτήσεις θα έχεις μέχρι να βρεις το… ταίρι σου;

7 tips για να κατακτήσεις το αγόρι των ονείρων σου

 

 

Σχετικά άρθρα