Στάσεις στο σεξ: Τι είναι το σεξ του… πορτ μπαγκάζ και πώς θα το κάνεις;

Επειδή στη ζωή ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το οτιδήποτε και δεν ξέρεις πώς μπορεί να στα φέρει, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα.

Στο σεξ, όπως και στη ζωή, επίσης πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και καλά… εκπαιδευμένη για παν ενδεχόμενο.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το σεξ του πορτ μπαγκάζ, όπου καλείσαι να  καταθέσεις όλη την εμπειρία που έχεις συλλέξει μέχρι σήμερα στην κρεβατοκάμαρά σου και όχι μόνο!

Στο πορτ μπαγκάζ!

Φυσικά και αναφερόμαστε σε σεξ στο αυτοκίνητο με χώρο επιλογής το πορτ μπαγκάζ. Θες γιατί τα μπροστινά καθίσματα είναι… κατειλημμένα, θες γιατί έτσι σας αρέσει, το πορτ μπαγκάζ μπορεί να γίνει ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε άλλη μια στιγμή σεξουαλικής ηδονής.

Πώς θα το κάνεις;

Στο συγκεκριμένο είδος σεξ, έχεις δύο πολύ καλές επιλογές αναφορικά με τις στάσεις που θα εφαρμόσεις.

Στην πρώτη περίπτωση εσύ σκύβεις, με το πορτ μπαγκάζ ανοιχτό, για να σας προσφέρει και μια σχετική κάλυψη, και στηρίζεσαι στο εσωτερικό του με τους αγκώνες σου. Επειδή τα πόδια σου παραμένουν σε ευθεία, με την στάση σου αυτή χαρίζεις πολύ καλή πρόσβαση στον κόλπο σου για τον σύντροφό σου, φέρνοντας τα οπίσθιά σου στο ύψος του πέους του.

Στη δεύτερη περίπτωση, ξαπλώνεις στο εσωτερικό του πορτ μπαγκάζ με την πλάτη σου προς τον καλό σου, ο οποίος είναι όρθιος έξω φυσικά από αυτό. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις μια σχετική κλίση στο σώμα σου, ώστε τα οπίσθιά σου να πετάγονται προς τα έξω, χαρίζοντας στον καλό σου πρόσβαση στον κόλπο σου.

Προσοχή! Μην ξεχαστείτε και στηριχτείτε με κάποιον τρόπο στην υπερυψωμένη πόρτα του αυτοκινήτου, μιας και ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού, ειδικά στο κεφάλι σας.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Σεξ στο αυτοκίνητο: Πώς να το κάνεις σωστά!

Σχετικά άρθρα